Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνοιχτές Ημέρες Καριέρας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Μεταξά

Ανοιχτές Ημέρες Καριέρας στα ξενοδοχεία του Ομίλου Μεταξά

Με κεντρικό μήνυμα “Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας / Work With us – Dream With us – Grow With us”, ο Όμιλος Μεταξά διοργανώνει […]

Με κεντρικό μήνυμα “Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας / Work With us – Dream With us – Grow With us”, ο Όμιλος Μεταξά διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις Ανοιχτές Ημέρες Καριέρας. Η διήμερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 19/11 και την Τρίτη, 20/11, από τις 10.00 έως τις 17.00, στο Candia Maris. Με αρωγό το βραβευμένο με τη τιμητική διάκριση “HeRa Κοινωνική Ευαισθησία HRM 2018”, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Όμιλος Μεταξά προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εξερευνήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, να ξεχωρίσουν και να γίνουν μέλη της μεγάλης “οικογένειας” του Ομίλου Μεταξά και των ξενοδοχείων του: Creta Maris Beach Resort και Tui Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη. Για τους υποψήφιους εκείνους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Ανοιχτές Ημέρες Καριέρας, αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στη συνάντηση, δίνεται η δυνατότητα να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο hr@maris.gr με θέμα “CV CRETA MARIS” ή “CV CANDIA MARIS”, ή “CV SANTO MARIS”, ανάλογα με το ξενοδοχείο για το οποίο ενδιαφέρονται.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024