Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ 101η μινιατούρα Delftware της KLM

Η 101η μινιατούρα Delftware της KLM

Διατηρώντας την παράδοση, η KLM γιόρτασε για μια ακόμη χρονιά την επέτειό της στις 7 Οκτωβρίου και κυκλοφόρησε τη νέα Delftware μινιατούρα της. Τα κτήρια – μινιατούρες προσφέρονται σαν δώρα […]

Διατηρώντας την παράδοση, η KLM γιόρτασε για μια ακόμη χρονιά την επέτειό της στις 7 Οκτωβρίου και κυκλοφόρησε τη νέα Delftware μινιατούρα της. Τα κτήρια – μινιατούρες προσφέρονται σαν δώρα στους επιβάτες που ταξιδεύουν στην World Business Class, στις διηπειρωτικές πτήσεις. Η 101 η μινιατούρα είναι ρεπλίκα του κτηρίου “Die Mariaen” (γνωστού πλέον ως “De Moriaan”) στο ’s-Hertogenbosch στην επαρχία Brabant της Ολλανδίας. Το “De Moriaan” επιλέχθηκε να είναι η 101η μινιατούρα της KLM, καθώς το συγκεκριμένο οίκημα σχετιζόταν με το εμπόριο και η επαρχία Brabant παίζει σήμερα έναν σημαντικό ρόλο στην ολλανδική οικονομία, με το διεθνές εμπόριο που αναπτύσσεται στην περιοχή και την πληθώρα των επιβατών που επιλέγουν την KLM για τις μετακινήσεις τους στην περιοχή. Από την ίδρυσή της η KLM δημιουργεί ευκαιρίες για διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ της Ολλανδίας και των χωρών όλου του κόσμου. Παρόλο που η κρίση του COVID μείωσε δραστικά τις εμπορικές συναλλαγές τους τελευταίους μήνες, η KLM διατηρεί την παράδοση και συνεχίζει να σηματοδοτεί την επέτειό της, χωρίς εορτασμούς αυτή τη χρονιά, και απλά με την παρουσίαση της νέας μινιατούρας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024