Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ αλυσίδα Brown Hotels αναθέτει στην Outstand Communications

Η αλυσίδα Brown Hotels αναθέτει στην Outstand Communications

Στην Outstand Communications ανέθεσε η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels τη διαχείριση της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Outstand Communications αναλαμβάνει […]

Στην Outstand Communications ανέθεσε η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels τη διαχείριση της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Outstand Communications αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας, την παροχή υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου, καθώς επίσης και ενέργειες δημιουργικής προβολής μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων και ενεργειών με στόχο να επικοινωνηθούν τα ξενοδοχεία και οι άριστες υπηρεσίες της Brown Hotels. Η αλυσίδα Brown Hotels, με έδρα το Τελ Αβίβ, διαθέτει boutique hotels σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου. Συγκεκριμένα, διαθέτει τα φημισμένα Brown TLV, Brown Beach House, Poli House και DAVE στο Τελ Αβίβ, καθώς και τα Villa Brown και Villa Ba’Moshava στην Ιερουσαλήμ. Έχει επίσης ξενοδοχεία στην πόλη Τρογκίρ της Κροατίας, ενώ επεκτείνεται και στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στην Κύπρο και τη Γερμανία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024