Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Costa Navarino εγκαινιάζει καλοκαιρινά Football Camps σε συνεργασία με τη Bayern Μονάχου

Η Costa Navarino εγκαινιάζει καλοκαιρινά Football Camps σε συνεργασία με τη Bayern Μονάχου

Η Costa Navarino ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Bayern Μονάχου, μια από τις σπουδαιότερες και πιο επιτυχημένες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, για να δώσει στους νεαρούς επισκέπτες της την […]

Η Costa Navarino ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Bayern Μονάχου, μια από τις σπουδαιότερες και πιο επιτυχημένες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, για να δώσει στους νεαρούς επισκέπτες της την ευκαιρία να προπονηθούν με τη φανέλα της πρωταθλήτριας της Γερμανίας. Από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, 2019 οι φιλόδοξοι νέοι ποδοσφαιριστές μπορούν να διδαχθούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές του ποδοσφαίρου από την επίσημη προπονητική ομάδα της Bayern Μονάχου. Στο ειδικό πρόγραμμα που θα έχει διάρκεια από 1 έως 5 ημέρες, παιδιά και νέοι 6-14 ετών θα αποκτήσουν έλεγχο στο χειρισμό της μπάλας και θα μάθουν τις σωστές κινήσεις, θα εκπαιδευτούν στην ντρίμπλα και την προσπέραση, ένας προς ένα αλλά και σε ομάδες των τεσσάρων, για να καταλήξουν στο τέλειο σουτ. Οι επίδοξοι παίκτες θα μυηθούν στα μυστικά της άμυνας και της επίθεσης, υπό την καθοδήγηση της επίσημης προπονητικής ομάδας του συλλόγου. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 2ωρα πρωινά μαθήματα τεχνικής και πρακτικής εξάσκησης και απογευματινό 2ωρο στο οποίο θα μπορούν να τελειοποιήσουν στην πράξη τις γνώσεις τους στους 2 εκπαιδευτικούς χώρους-γήπεδα στο Navarino Dunes αλλά και σε κοντινό γήπεδο ποδοσφαίρου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την επίσημη στολή και το ειδικά σχεδιασμένο προπονητικό κιτ των Football Camps της Bayern.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024