Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας για το reality στον Κάβο

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας για το reality στον Κάβο

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας απέστειλε επιστολή προς την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη (με κοινοποίηση σε ΕΟΤ, περιφερειάρχη και Δ.Σ. Ιονίων Νήσων, δήμαρχο και  Δ.Σ. Δήμου Κέρκυρας, πρόεδρο και  Δ.Σ. […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας απέστειλε επιστολή προς την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη (με κοινοποίηση σε ΕΟΤ, περιφερειάρχη και Δ.Σ. Ιονίων Νήσων, δήμαρχο και  Δ.Σ. Δήμου Κέρκυρας, πρόεδρο και  Δ.Σ. ΣΕΤΕ, πρόεδρο και  Δ.Σ. ΞΕΕ, πρόεδρο και Δ.Σ. ΠΟΞ), στην οποία αναφέρει ότι “οι εικόνες από διακοπές νεαρών Βρετανών τουριστών στον Κάβο Κέρκυρας, που παρουσιάζονται σε δημοσιεύματα του ξένου και του ελληνικού Τύπου, σχετικά με τη μετάδοση εκπομπής ριάλιτι από αγγλικό κανάλι που δυσφημεί την Κέρκυρα στο εξωτερικό, είναι μεμονωμένες, δεν αντιπροσωπεύουν και δεν εκπροσωπούν τον κερκυραϊκό τουρισμό. Ως Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τα συγκεκριμένα γεγονότα και καλούμε την επίσημη Πολιτεία σε όλη τη διοικητική της βαθμίδα, να προστατεύσει την κερκυραϊκή κοινωνία, τον κερκυραϊκό κουρισμό και, κατ’επέκταση, τον ελληνικό τουρισμό”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024