Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsIt’s tea time στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

It’s tea time στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Το Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει από αύριο μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, μία μοναδική συλλογή τσαγιών, καθώς και αφεψήματα βοτάνων από τη γνωστή ποικιλία Ronnefeldt σε ειδική […]

Το Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει από αύριο μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, μία μοναδική συλλογή τσαγιών, καθώς και αφεψήματα βοτάνων από τη γνωστή ποικιλία Ronnefeldt σε ειδική τιμή. Οι γεύσεις των συνοδευτικών ή των επιδορπίων όπως τα “High Tea” σαντουιτσάκια ή το κέικ σοκολάτας και τσαγιού “Earl Grey” με παγωτό “παντρεύονται” ιδανικά με το τσάι της επιλογής σας. Ακόμα, για τους λάτρεις των σπάνιων cocktails με τσάι, το ξενοδοχείο “υπογράφει” ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης με τη συντροφιά ενός από τα πέντε διαφορετικά GB Signature cocktails τσαγιού σε ειδική τιμή. Συγκεκριμένα, cocktails όπως το Jasmine Fizz, the Oolong Experience ή Tanqueray No.Ten Tea Tonic έχουν εμπνευστεί για να διεγείρουν τις αισθήσεις των πελατών και να τους εγγυηθούν μία ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024