Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚαλοκαιρινή προσφορά από το Afroessa για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Καλοκαιρινή προσφορά από το Afroessa για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο

Το ξενοδοχείο Afroessa στη Σαντορίνη επανέρχεται με μία προσφορά για αυτό το καλοκαίρι, θέλοντας να επιβραβεύσει τους ανθρώπους που το εμπιστεύονται τόσα χρόνια καθώς και εκείνους που προγραμματίζουν το ταξίδι […]

Το ξενοδοχείο Afroessa στη Σαντορίνη επανέρχεται με μία προσφορά για αυτό το καλοκαίρι, θέλοντας να επιβραβεύσει τους ανθρώπους που το εμπιστεύονται τόσα χρόνια καθώς και εκείνους που προγραμματίζουν το ταξίδι τους για τη Σαντορίνη. Ο σχεδιασμός του ταξιδιού γίνεται ακόμα πιο εύκολος πλέον, καθώς από τις 16 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου, μπορεί κανείς να μπει στο site του Afroessa και να κλείσει online το δωμάτιο της αρεσκείας του με έκπτωση 15%. Η προσφορά του ξενοδοχείου ισχύει για οποιαδήποτε κράτηση πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αφορά σε ημέρες διαμονής από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εκτός Σαββατοκύριακου), ενώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει το δωμάτιο που επιθυμεί βάσει της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Afroessa για να επαληθεύσει την έκπτωση που έχει στη διάθεσή του. Το ξενοδοχείο που πρόσφατα τιμήθηκε με το Πιστοποιητικό Αριστείας από το TripAdvisor, μπορεί να αναζητηθεί και μέσω της εταιρικής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του, στο facebook (facebook.com/AfroessaHotel) με την εξυπηρέτηση να γίνεται ακόμα πιο εύκολη και άμεση για όλους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024