Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚαθαρισμός και στρώσιμο ακτών σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χανίων

Καθαρισμός και στρώσιμο ακτών σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χανίων

Εργασίες καθαρισμού, σάρωσης και οριοθέτησης στο παραλιακό μέτωπο, πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες με μέριμνα του Δήμου Χανίων, ενόψει της προετοιμασίας για την καλοκαιρινή περίοδο. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας […]

Εργασίες καθαρισμού, σάρωσης και οριοθέτησης στο παραλιακό μέτωπο, πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες με μέριμνα του Δήμου Χανίων, ενόψει της προετοιμασίας για την καλοκαιρινή περίοδο. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου έχει ξεκινήσει τις παρεμβάσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο στη Νέα Χώρα, τη Χρυσή Ακτή και τους Αγίους Αποστόλους, ενώ έχει προγραμματιστεί οι εργασίες να συνεχιστούν από το Ακρωτήρι έως και την Αγία Μαρίνα. Εκτός από τις εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού στις ακτές, εκτός από τα εξειδικευμένα μηχανήματα που πραγματοποιούν τις παρεμβάσεις σάρωσης και ευπρεπισμού των παραλιών, σε δεύτερο χρόνο θα επιχειρήσουν και πεζοπόρα τμήματα για να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά στο παραλιακό μέτωπο. Παράλληλα, το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Χανίων θα φροντίσει να μπουν επιπλέον τουαλέτες και αποδυτήρια στις παραλίες, καθώς και διπλά καλαθάκια απορριμάτων και ανακύκλωσης, για την εξυπηρέτηση των λουομένων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024