Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsLemnos Philema – φεστιβάλ γαστρονομίας και Οίνου

Lemnos Philema – φεστιβάλ γαστρονομίας και Οίνου

Στις 26 με 28 Ιουλίου η Λήμνος γιόρτασε τη γαστρονομία και το κρασί της με το 3ο Lemnos Philema, το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου του νησιού. Παραγωγοί, εστιατόρια, συντελεστές της […]

Στις 26 με 28 Ιουλίου η Λήμνος γιόρτασε τη γαστρονομία και το κρασί της με το 3ο Lemnos Philema, το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου του νησιού. Παραγωγοί, εστιατόρια, συντελεστές της γαστρονομίας του νησιού και προσκεκλημένοι συμμετείχαν σε ένα τριήμερο πρόγραμμα δράσεων με σκοπό να παρουσιάσουν το γαστρονομικό πλούτο της Λήμνου μέσα από διάφορες εκδηλώσεις. Παραγωγοί της Λήμνου παρουσίασαν τα τοπικά προϊόντα τους στον πολυχώρο “Αποθήκη”. Επιπλέον εστιατόρια της Λήμνου συμμετέχουν στο φεστιβάλ με ένα ειδικό μενού με πιάτα που αναδεικνύουν τις τοπικές συνταγές και πρώτες ύλες από Λημνιούς παραγωγούς, παρουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο συνολικά τη γαστρονομία της Λήμνου. Παράλληλα με τις δράσεις και εκδηλώσεις, το Lemnos Philema διοργάνωσε μια δημοσιογραφική αποστολή, με καλεσμένους τους Δημήτρη Ρουσουνέλο, Γιάννα Μπαλαφούτη, Νίκο Μαστροπαύλο και Αγάπη Μαργετίδη, τους οποίους ξενάγησε η Άνθεια Κώτση, διοργανώτρια του φεστιβάλ σε μονάδες παραγωγών, εστιατόρια και τοπία φυσικής ομορφιάς του νησιού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024