Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings‘Μαυροπουκαμισάδες’ επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη

‘Μαυροπουκαμισάδες’ επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη

Την επίθεση παρέας Κρητικών δέχτηκαν τρεις Γερμανοί τουρίστες στην Χερσόνησο, σύμφωνα με πληροφορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει υπάρξει επίσημη καταγγελία, ενώ τα θύματα του ξυλοδαρμού δεν πήγαν […]

Την επίθεση παρέας Κρητικών δέχτηκαν τρεις Γερμανοί τουρίστες στην Χερσόνησο, σύμφωνα με πληροφορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει υπάρξει επίσημη καταγγελία, ενώ τα θύματα του ξυλοδαρμού δεν πήγαν σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα flashnews.gr, τους Γερμανούς τουρίστες προσέγγισαν τρία μαυροντυμένα άτομα, τα οποία επιτέθηκαν όταν αντιλήφθηκαν την εθνικότητα των τουριστών. Οι δύο εκ των τριών δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι και τα πόδια, ενώ ο τρίτος, που είχε πατερίτσες λόγω χτυπημένου ποδιού, ρίχτηκε στο έδαφος. Όπως αναφέρθηκε, κατά το περιστατικό οι δράστες έβριζαν τη Μέρκελ και τη Γερμανία. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: “Σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, για βιαιοπραγία σε βάρος τριών (3) Γερμανών τουριστών στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής καμία μήνυση ή σχετική καταγγελία δεν έχει υποβληθεί σε αστυνομική υπηρεσία της Κρήτης.”

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024