Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Gurdian αναδεικνύει τη γαστρονομία της Μήλου

Ο Gurdian αναδεικνύει τη γαστρονομία της Μήλου

Το γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο βρετανικός Guardian με ένα εκτενές άρθρο εξυμνώντας το φαγητό αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου της. Η αρθρογράφος, Αμάντα Δερδάνις που […]

Το γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο βρετανικός Guardian με ένα εκτενές άρθρο εξυμνώντας το φαγητό αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου της. Η αρθρογράφος, Αμάντα Δερδάνις που επισκέφτηκε το νησί, γράφει για τις μοναδικές γεύσεις που συνάντησε σε όλα τα εστιατόρια που επισκέφτηκε και, όπως αναφέρει, “μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ οι τιμές είναι λογικές”. Στο κείμενο γίνεται ειδική αναφορά και στους γεωλογικούς σχηματισμούς του κυκλαδίτικου νησιού το οποίο απαριθμεί πάνω από εβδομήντα παραλίες. Η αρθρογράφος περιγράφει την ομορφιά του Σαρακήνικου για το οποίο μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “η εικόνα του μοιάζει σα να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024