Το εστιατόριο Αίγλη στο Ζάππειο ξεκινά γνωριμία με αγαπημένες ελληνικές κουζίνες μέσα από το γαστριμαργικό αφιέρωμα “Όλη η Ελλάδα στο πιάτο”. Την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου, το μενού εστιάζεται στην Καρδίτσα […]
Το εστιατόριο Αίγλη στο Ζάππειο ξεκινά γνωριμία με αγαπημένες ελληνικές κουζίνες μέσα από το γαστριμαργικό αφιέρωμα “Όλη η Ελλάδα στο πιάτο”. Την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου, το μενού εστιάζεται στην Καρδίτσα και η επίσημη πρώτη παρουσίαση γίνεται την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου από τη γνωστή Food Editor κα Ελένη Ψυχούλη.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.