Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟύριος “άνεμος” στο Anemos Luxury Grand Resort και τα πανιά του Ρώσου κοσμοναύτη

Ούριος “άνεμος” στο Anemos Luxury Grand Resort και τα πανιά του Ρώσου κοσμοναύτη

Με τις καλύτερες προδιαγραφές φιλοξενίας υποδέχθηκε η Κρήτη έναν από τους πιο γνωστούς και πεπειραμένους Ρώσους κοσμοναύτες, τον 54χρονο Γιούρι Μαλέντσενκο, ο οποίος ξεκίνησε το πρόγραμμα φυσικής αποκατάστασής του στη […]

Με τις καλύτερες προδιαγραφές φιλοξενίας υποδέχθηκε η Κρήτη έναν από τους πιο γνωστούς και πεπειραμένους Ρώσους κοσμοναύτες, τον 54χρονο Γιούρι Μαλέντσενκο, ο οποίος ξεκίνησε το πρόγραμμα φυσικής αποκατάστασής του στη Γεωργιούπολη Χανίων στο νέο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα του νησιού Anemos Luxury Grand Resort. Ο Ρώσος κοσμοναύτης συνοδεύεται από τη σύζυγό του Αικατερίνη και την κόρη τους Καμίλα, καθώς και από τους γιατρούς και τον προσωπικό του γυμναστή από τη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία, που συνεργάζεται με την ελληνικών συμφερόντων εταιρεία της Μόσχας “Agora” στην υλοποίηση του προγράμματος αποκατάστασης για Ρώσους κοσμοναύτες. Ένα πρόγραμμα, που εξελίσσεται πλέον για δεύτερη φορά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό Χανίων. Η ιατρική ομάδα του Ρώσου κοσμοναύτη επέλεξε “κρητικό μασάζ” και μια σειρά θεραπείες από το Aegeo Spa του Anemos Luxury Grand Resort εκφράζοντας ευχαριστίες για την υποδοχή και την κρητική φιλοξενία, που άρχισαν από το πρώτο λεπτό της διαμονής τους να αισθάνονται τα μέλη της ρωσικής αποστολής.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024