Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan επιστρέφει και φέτος το La Veranda Restaurant–Bar

Στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan επιστρέφει και φέτος το La Veranda Restaurant–Bar

Στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan επιστρέφει και φέτος το La Veranda Restaurant–Bar στη βεράντα του, με μοναδική θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού. Το μενού […]

Στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan επιστρέφει και φέτος το La Veranda Restaurant–Bar στη βεράντα του, με μοναδική θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού. Το μενού περιλαμβάνει πιατέλα ζεστών ορεκτικών με μικρά τηγανιτά πιτάκια με κοπανιστή Μυκόνου, κολοκυθοκεφτέδες με άνιθο και τοματοκεφτέδες με λιαστή ντομάτα ή πιατέλα κρύων ορεκτικών με κριθαρομπουκίτσες με ντομάτα, φέτα, ρίγανη, ελιές και παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, σπιτικό γαύρο μαριναρισμένο και δροσερό γιαούρτι με αγγούρι, δυόσμο και κίμινο. Από τα κυρίως πιάτα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε μια πιατέλα κρεατικών με μαριναρισμένο κοτόπουλο, μοσχαρίσιο σπιτικό μπιφτέκι, χοιρινά μπριζολάκια, αρνίσια παϊδάκια και χωριάτικο λουκάνικο η ολόκληρο λαυράκι γεμιστό με μυρωδικά της ελληνικής φύσης και άλλες επιλογές από τη σχάρα, χωρις να λείπει και η επιλογή για χορτοφάγους. Για το τέλος προτείνεται καρυδόπιτα η σοκολατόπιτα με παγωτό και ελληνικά παραδοσιακά γλυκά. Από τις 18:00 αμέσως μετά το γραφείο το La Veranda προσφέρεται για χαλάρωση με  cocktail ή ποτό επιλογή κάποιου από τα σνακς. Το La Veranda λειτουργεί και το μεσημέρι προσφέροντας σνακς και ελαφριά γεύματα, και αποτελεί την ιδανική λύση για μεσημεριανό διάλειμμα ή επαγγελματική συνάντηση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024