Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αρχιζαχαροπλαστών Αρτεργατών Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής “Ακρόπολις” και “Chef European 2015” αποκαλύπτει στους ανερχόμενους μαγείρους όλα τα μυστικά της κουζίνας. Οι νέοι που ονειρεύονται μια λαμπρή […]
Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αρχιζαχαροπλαστών Αρτεργατών Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής “Ακρόπολις” και “Chef European 2015” αποκαλύπτει στους ανερχόμενους μαγείρους όλα τα μυστικά της κουζίνας. Οι νέοι που ονειρεύονται μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μαγειρικής θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δίπλα σε έναν κορυφαίο επαγγελματία του χώρου. Ο κ. Μουζάκης έχει υπάρξει διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και διευθυντής Επτανησιακής Γαστρονομίας της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας. Είναι πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτής στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ και πιστοποιημένος στην Ευρω-Ασιατική Διδασκαλία – Τουρισμού των Ομίλων UNESCO.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.