Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Hard Rock International υποστηρίζουν την εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER

Το Hard Rock International υποστηρίζουν την εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER

Το Hard Rock της Αθήνας, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζει οργανισμούς που καταπολεμούν την πείνα, από την οποία υποφέρουν παιδιά και οικογένειες σε παγκόσμιο επίπεδο. […]


Το Hard Rock της Αθήνας, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζει οργανισμούς που καταπολεμούν την πείνα, από την οποία υποφέρουν παιδιά και οικογένειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Hard Rock International, η Yoko Ono – σύζυγος του John Lennon – και ο οργανισμός WhyHunger ενώνουν τις δυνάμεις τους για 8η συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζοντας την εκστρατεία “IMAGINE THERE’S NO HUNGER”, που στόχο έχει την καταπολέμηση της παιδικής πείνας και φτώχιας, μέσω της βιώσιμης αγροτικής εκπαίδευσης και της διάθεσης θρεπτικών γευμάτων. Με έμπνευση τον John Lennon και το θρυλικό μουσικό κομμάτι “IMAGINE”, η εκστρατεία στοχεύει να κάνει αληθινά τα όνειρα του Lennon για ένα κόσμο στο οποίο δεν θα υπάρχει πείνα. Προς την κατεύθυνση αυτή, 15% των εσόδων των πωλήσεων του t-shirt “IMAGINE” και το σύνολο των πωλήσεων του bracelet (κόστος πώλησης: 1 ευρώ) θα δίδονται στον διεθνή οργανισμό WhyHunger, για το διάστημα 17 Νοεμβρίου 2015 – 21 Ιανουαρίου 2016.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024