Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒράβευση του ξενοδοχείου Castelli με το βραβείο Αειφορίας στα TUI Northern Region Awards

Βράβευση του ξενοδοχείου Castelli με το βραβείο Αειφορίας στα TUI Northern Region Awards

Μια μεγάλη διάκριση κέρδισε η Ζάκυνθος στις 7 Νοεμβρίου 2018, καθώς βραβεύτηκε το ξενοδοχείο Castelli με το βραβείο Αειφορίας στα πλαίσια των TUI Northern Region Awards και της WTM. Το […]

Μια μεγάλη διάκριση κέρδισε η Ζάκυνθος στις 7 Νοεμβρίου 2018, καθώς βραβεύτηκε το ξενοδοχείο Castelli με το βραβείο Αειφορίας στα πλαίσια των TUI Northern Region Awards και της WTM. Το Sustainability Award (Overall Winner) αποτελεί μια μοναδική διάκριση που αναγνωρίζει τη μακροχρόνια δέσμευσή μας στον ποιοτικό τουρισμό και ταυτόχρονα στη βιώσιμή ανάπτυξη και το αύριο του νησιού. Το βραβείο παρελήφθη από την εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων και την εκπρόσωπο τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου, κ.κ. Μ. Ζούγρα και Α. Κάρδαρη σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου. Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, κα Μαρία Λούγαρη και κ. Αντώνης Νικολουδάκης, καθώς και η οικογένεια Λούγαρη που με το Castelli ξεκίνησε 26 χρόνια πριν, την επιχειρηματική της δραστηριότητα με έμφαση στο πράσινο χαρακτήρα του, δηλώνουν πανευτυχείς και δράττουν την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουν το προσωπικό, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές μας και τις υπηρεσίες που έκαναν αυτή τη διάκριση πραγματικότητα. Ο “πράσινος” χαρακτήρας του Castelli ξεκίνησε με τη δημιουργία του, όταν το 1989 στα 1α αρχιτεκτονικά σχέδια, ο γηραιότερος ευκάλυπτος του νησιού προστατεύεται, δε θυσιάζεται, αλλά αποκτά σημαντική θέση στο κτίριο του Castelli. Είναι ο ίδιος ευκάλυπτος που το 2016 δίνει το όνομά του στο επιτυχημένο καινοτόμα ζακυνθινό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ο επισκέπτης έχει κατά τη διάρκεια των διακοπών του την ευκαιρία να γνωρίσει τον πλούτο της Ζακυνθινής φύσης, της τοπικής παραγωγής, τη γεύση, να επισκεφθεί τη φάρμα και να γνωρίσει τα έθιμα και τη γη, να νιώσει Ζακυνθινός.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024