Τελευταία νέα

Guest Inn

Guest Inn

Το Guest Inn, είναι το πρώτο ελληνικό δίκτυο παραδοσιακών και αγροτουριστικών καταλυμάτων που πληρούν συγκεκριμένα και μάλιστα κοινά κριτήρια ποιότητας.

Σήμερα, το δίκτυο Guest Inn αποτελείται από 70 ξενώνες – μέλη που βρίσκονται σε 32 νομούς της Ελλάδας.

Απευθύνεται σε όσους αναζητούν αυθεντικές διακοπές στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, στα βουνά, τις παραλίες και την άγνωστη ελληνική ύπαιθρο.

Στοχεύει στην ανάδειξη μικρών, ποιοτικών καταλυμάτων της ελληνικής υπαίθρου και στην προβολή τους τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Ταυτόχρονα θέλει να κάνει γνωστές τις περιοχές όπου βρίσκονται τα καταλύματα και οι οποίες πολύ συχνά απουσιάζουν παντελώς από τον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.

Το δίκτυο Guest Inn εκφράζει μια φιλοσοφία με δυνατές αξίες η οποία βασίζεται στις ανθρώπινες διαστάσεις, στην ποιότητα των καταλυμάτων – μελών αλλά και στην προσωπική επαφή των ιδιοκτητών με τους πελάτες – φιλοξενούμενους.

Το σήμα ποιότητας δίδεται μετά από επιτόπια σχολαστική έρευνα και αξιολόγηση των καταλυμάτων τα οποία και επανελέγχονται κάθε 15 μήνες. Τα Ηλιοτρόπια διακρίνουν τα καταλύματα σε τρεις κατηγορίες και δηλώνουν το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν. Ανεξάρτητα από την κατηγορία τους οι ξενώνες πρέπει απαραιτήτως να προσφέρουν:

Φιλική υποδοχή, ζεστή ατμόσφαιρα, άνετη διαμονή, ήρεμο αυθεντικό περιβάλλον και να είναι αρμονικά ενταγμένοι στη τοπική αρχιτεκτονική.

Στην Ευρώπη ο αγροτουρισμός και πιο συγκεκριμένα οι «διακοπές στην ύπαιθρο» έχουν αναπτυχθεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Το δίκτυο Guest Inn είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites (www.eurogites.com, European Federation of farm and village tourism) μαζί με άλλα 22 αντίστοιχα ευρωπαϊκά θεματικά δίκτυα (όπως τα Gites de France στην Γαλλία, το Farm Stay UK στην Αγγλία, το Gites de Wallonie στο Βέλγιο κ.α.) τα οποία προωθούν την ιδέα του αγροτουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Guest Ιnn δεν γνωρίζει σύνορα, για αυτό και η ιστοσελίδα του  είναι διαθέσιμη σε 3 γλώσσες. Σε συνδυασμό μάλιστα με το κέντρο κρατήσεων  προσφέρει άμεση πρόσβαση τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες. Το δίκτυο αυτό ήδη το επιλέγουν ταξιδιώτες από διάφορες χώρες της Ευρώπης αφού προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επαγγελματική και ηλεκτρονική διαχείριση των κρατήσεων καθώς και εύκολους αλλά κυρίως ασφαλείς τρόπους πληρωμής.

Ο ευρωπαϊκός τύπος ( magazine Stern, Figaro) και έγκυροι ταξιδιωτικοί οδηγοί (Le Guide du Routard, Dumont) προτείνουν ανεπιφύλακτα τους ξενώνες του δικτύου για εγγυημένη ποιότητα.
Από το 2004 παρατηρείται αύξηση ξένων επισκεπτών οι οποίοι επιλέγουν ξενώνες του δικτύου Guest Inn, μοιράζοντας τις διακοπές τους σε βουνό και θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Guest Inn, Πέγκυ Μπαλιτσάρη και Lise Rapin
Τηλ.: 2109607100
Email: info@guestinn.com
Html: www.guestinn.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024