Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηHard Rock Café

Hard Rock Café

Hard Rock Café Η διαφορετική διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας

Από το Σεπτέμβριο του 2004 το θρυλικό Hard Rock Café άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της σύγχρονης Αθήνας. Στεγασμένο σε ένα τριώροφο νέο-κλασσικό κτήριο στην οδό Φιλελλήνων 18, είναι το πρώτο στην Ελλάδα που προσφέρει στους φιλοξενουμένους του αμερικάνικη κουζίνα σε μια ατμόσφαιρα καθαρού rock n’ roll.

Hard rock

Διαθέτει ένα εξαιρετικό μενού, ενώ μια τεράστια γκάμα από συλλεκτικά κομμάτια και μια παγκοσμίου φήμης συλλογή αναμνηστικών που περιλαμβάνει τα στοιχεία που εκπροσωπούν σύγχρονες αστέρες καθώς και θρύλους του ροκ, δημιουργεί μια μοναδικά ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ ο Dj μας παίζει αυθεντικό rock αιχμαλωτίζοντας τους επισκέπτες.

Hard Rock cafe

Ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει εταιρικά γεγονότα, προωθητικά, party’s και άλλες ευκαιρίες ενοικίου σε οποιαδήποτε από τα τρία πατώματά του. Αξιοποιήστε την αυτονομία του τρίτου ορόφου όπου λειτουργούν και bar Και restaurant και δώστε στις συναντήσεις σας την πρέπουσα αίγλη με τον τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζετε. Ανεξάρτητος χώρος που μπορεί φιλοξενήσει τα events σας με τις δικές σας επιλογές ακόμη και στη μουσική.

nachos  Hard Rock hamburger  Hard Rock Ham          
Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το μενού της επιλογής σας και εντυπωσιάστε με την παρουσίαση και τη γεύση τους. «Ορεκτικά, σάντουιτς, θρυλικά burgers, ελληνικές σπεσιαλιτέ, καπνιστά, παιδικά μενού και γλυκά» είναι μόνο μερικές από τις επιλογές μας.

Θα μας βρείτε : 
Hard Rock Cafe Athens
Φιλελλήνων 18
10557 Αθήνα
Ανοικτά καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 10:00 το πρωί 

Τηλέφωνο : +30-210-325-2758 
e-mail :athens_sales@hardrockcafe.com.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024