Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΣιγκαπούρηΓέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης

ΣιγκαπούρηΓέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης

Σιγκαπούρη
Γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης

Η Σιγκαπούρη είναι μια σύγχρονη πολυπολιτισμική χώρα, όπου η παλιά παράδοση και η καινοτομία συναντιώνται.

Αντίθεση
Με τοπική διάσταση, αλλά με παγκόσμια θεώρηση, η Σιγκαπούρη σε οδηγεί από την παράδοση στο μοντέρνο επιχειρηματικό κέντρο της, από τα φιλόξενα ξενοδοχεία της στη συναρπαστική νυχτερινή ζωή, και απο τους ωραίους κήπους της στους κομψούς ουρανοξύστε της.

Ένα παγκόσμιο Επιχειρηματικό Σταυροδρόμι
Περίπου 7.000 πολυεθνικές εταιρίες έχουν γραφεία στη Σιγκαπούρη συμπεριλαμβανομένων και των κεντρικών γραφείων πολλών εταιριών που ανήκουν στο Fortune 500. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες συνδιάζονται με τα ταξίδια και με την ευκολία της αγγλικής γλώσσας που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη.

Ένας ασφαλής παράδεισος
Η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης λαμβάνει πολύ σοβαρά τα θέματα που έχουν να κάνουν σχετικά με την ασφάλεια, με αποτέλεσμα η χώρα να είναι μια από τις ασφαλέστερες στον κόσμο.

Το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Suntec βρίσκεται σε ιδανική θέση διπλα σε ένα εμπορικό κέντρο με 1.000 μαγαζιά, 300 εστιατόρια, 5.200 δωμάτια ξενοδοχείων, και είναι μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, 10 λεπτά από το θέρετρο-νησί Sentosa, και 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Το πλεονέκτημα αυτό μαζί με τον επαγγελματισμό του προσωπικού του, και την ικανότητα για πολαπλή χρήση των χώρων του, κάνει το Suntec ένα ιδανικό Συνεδριακό και Εκθεσιακό κέντρο.

Στα 13 χρόνια που λειτουργεί το κέντρο, έχει διεκπαιρεώσει 12.654 συνέδρια, εκθέσεις, εταιρικά meetings και παρόμοιες εκδηλώσεις. Με στόχο την ανάπτυξη, έχει διαμορφώσει μια Συνεργασία Μάρκετινγκ με τα κοντινα ξενοδοχεία, την Singapore Airlines, το DMC Pacific World, και το Singapore Exhibition & Convention Bureau.

Το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Suntec από το 1995 που ξεκίνησε να λειτουργεί έχει λάβει 34 Διεθνή Βραβεία, 3 από αυτά μέσα στο 2008. Μεταξύ των βραβείων αυτών είναι και το ΅World Travel Awards” για το καλύτερο Συνεδριακό Κέντρο της Ασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024