Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠροχωρά ο διαγωνισμός για την Olympic Catering

Προχωρά ο διαγωνισμός για την Olympic Catering

Και τα οκτώ επιχειρηματικά σχήματα, που κατέθεσαν φάκελο στην πρώτη φάση του διεθνούς διαγωνισμού για την εξαγορά της Olympic Catering, εξασφάλισαν τελικά το εισιτήριο και για τη δεύτερη φάση. Παράλληλα, […]

Και τα οκτώ επιχειρηματικά σχήματα, που κατέθεσαν φάκελο στην πρώτη φάση του διεθνούς διαγωνισμού για την εξαγορά της Olympic Catering<.>, εξασφάλισαν τελικά το εισιτήριο και για τη δεύτερη φάση.

Παράλληλα, η προθεσμία υποβολής των δεσμευτικών προσφορών για το 51% έως 68,37% της εταιρίας παρατάθηκε κατά δέκα ημέρες, μέχρι τις 12 Αυγούστου, λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψήφιων αγοραστών.

Τις παραπάνω αποφάσεις έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας, το οποίο έκανε ομόφωνα αποδεκτή την εισήγηση του συμβούλου της ιδιωτικοποίησης, Deloitte & Touche.

Υπενθυμίζουμε ότι τα οκτώ σχήματα ήταν: οι LSG Sky Chefs (Lufthansa), Gate Gourmet International, Eurest InFlight, Tsatas Group, Everest, Γρηγόρης Mικρογεύματα, όμιλος Veroukas και Athens Golf Club (όμιλος Pέστη).

Στο μεταξύ, από αύριο θα αρχίσουν να λειτουργούν data rooms για όλους τους ενδιαφερομένους, ώστε αυτοί να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν λεπτομερειακό έλεγχο της εισηγμένης εταιρίας και ακολούθως να καταλήξουν στις οικονομικές προσφορές τους, οι οποίες θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη εγγυητική επιστολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024