Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣύνδεση στο Internet σε υψόμετρο 10.000 Μέτρων

Σύνδεση στο Internet σε υψόμετρο 10.000 Μέτρων

Η εξασφάλιση σύνδεσης στο διαδίκτυο μαζί με τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών email κατά τη διάρκεια της πτήσης αποτελούν για την British Airways την επόμενη υπηρεσία που παρουσιάζει στις πτήσεις της […]

Η εξασφάλιση σύνδεσης στο διαδίκτυο μαζί με τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών email κατά τη διάρκεια της πτήσης αποτελούν<...> για την British Airways<.> την επόμενη υπηρεσία που παρουσιάζει στις πτήσεις της η βρετανική αεροπορική εταιρία.

Για το σκοπό αυτό η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε τρίμηνη δοκιμαστική εγκατάσταση του συστήματος Connexion της Boeing. Το σύστημα πρόκειται να εγκατασταθεί στις θέσεις First, Club World και World Traveller Plus των 747-400 που χρησιμοποιούνται σε υπερατλαντικές πτήσεις.

Το Connexion της Boeing εξασφαλίζει στους επιβάτες την απαραίτητη τεχνολογία ώστε να χρησιμοποιούν τους φορητούς τους υπολογιστές σε υψόμετρο 10.000 μέτρων σερφάροντας στο Internet, στέλνοντας και λαμβάνοντας τα emails τους και έχοντας πρόσβαση στα δίκτυα της επιχείρησής τους.

Χρησιμοποιώντας το Connexion οι επιβάτες θα μπορούν να στέλνουν τα δεδομένα τους με δεκαπλάσια ταχύτητα συγκριτικά με τις επίγειες συνδέσεις, ενώ βασιζόμενη στην ίδια τεχνολογία η British Airways θα είναι πλέον σε θέση να μεταδώσει ζωντανά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Martin George, Διευθυντής Marketing της British Airways τόνισε ότι: “Επιλέξαμε να δοκιμάσουμε το Connexion επειδή πιστεύουμε ότι προσφέρει πραγματικά πλεονεκτήματα στους επιβάτες μας. Το Connexion θα εξασφαλίσει πρόσβαση στους εταιρικούς και τους προσωπικούς λογαριασμούς email, λήψη/αποστολή τους σε πραγματικό χρόνο καθώς και πρόσβαση στα εταιρικά δίκτυα.”

Η δοκιμαστική περίοδος προβλέπεται να ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2003. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών, το 75% των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους χρησιμοποιούν το φορητό τους υπολογιστή κατά τη διάρκεια της πτήσης και στην πλειονότητά τους ενδιαφέρονται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες internet και email.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024