Τελευταία νέα
Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου τα γενέθλια της διάσημης παραλίας

50 χρόνια Αstir Beach

Φέτος που η Astir Beach κλείνει τα 50 χρόνια ζωής, έχει προγραμματιστεί μία σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για τα μέλη, τους πελάτες και τους φίλους της, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην […]

Φέτος που η Astir Beach κλείνει τα 50 χρόνια ζωής, έχει προγραμματιστεί μία σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για τα μέλη,<...> τους πελάτες και τους φίλους της, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην παραλία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν: Δραστηριότητες στην παραλία (Κυνήγι του θησαυρού, Body painting, Photo Gallery), Ψυχαγωγικό πρόγραμμα (DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος, performance από την ομάδα Percussionists και συναυλία από καλλιτέχνες-έκπληξη). Παράλληλα, οι επισκέπτες της παραλίας στη διάρκεια της ημέρας καθώς και οι προσκεκλημένοι της βραδιάς θα κερδίσουν σημαντικά δώρα:

– Κάθε 50ος επισκέπτης της παραλίας την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα κερδίζει ένα ημερήσιο δωρεάν εισιτήριο.
– Δύο τυχεροί που θα αναδειχθούν με κλήρωση θα κερδίσουν από μία ετήσια κάρτα μέλους Platinum για 2 άτομα αξίας 5.000 Ευρώ/έκαστη.
– Από 10 δωρεάν εισιτήρια ημερήσιας διάρκειας θα κερδίσουν οι νικητές των παιχνιδιών που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας
– Επίσης, στους πελάτες της παραλίας κατά την ημέρα αυτή θα μοιραστούν συλλεκτικά μπλουζάκια και κονκάρδες με το αναμνηστικό σήμα των 50 ετών Astir Beach.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα μεταφερθούν για την ακόλουθη Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου μετά από σχετική ανακοίνωση.

Το body painting και η performance από τους Percussionists είναι προσφορά της Cosmote, επίσημου χορηγού (official partner) της Astir Beach.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024