Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑκόμη μια διεθνής βράβευση για το Porto Carras Grand Resort

Ακόμη μια διεθνής βράβευση για το Porto Carras Grand Resort

Το βραβείο «International Star for Leadership in Quality» απένειμε η Διεθνής Ομοσπονδία Ποιότητας στο Porto Carras Grand Resort, σε αναγνώριση της δέσμευσής του, για την προσφορά υπηρεσιώνυψηλής ποιότητας. Η βράβευση […]

Το βραβείο «International Star for Leadership in Quality» απένειμε η Διεθνής Ομοσπονδία Ποιότητας στο Porto Carras Grand Resort, σε αναγνώριση της δέσμευσής του, για την προσφορά υπηρεσιών<...>υψηλής ποιότητας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Μόσχα, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης κατά τις διεργασίες της Ετήσιας Συγκέντρωσης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποιότητας.

Το Porto Carras Grand Resort, διακρίθηκε ανάμεσα σε 31 επιχειρήσεις διεθνούς εμβέλειας, από διαφορετικές χώρες. Με το βραβείο αυτό, πρόσθεσε άλλη μια σημαντική επιτυχία στο ενεργητικό του, γεγονός που το κατατάσσει ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τα κριτήρια των διεθνών προτύπων Ολικής Διαχείρισης Ποιότητας, το Porto Carras, βραβεύτηκε τόσο για την αποτελεσματικότητα του ανθρώπινου δυναμικού του να ανταπεξέρχεται επιτυχώς στις ανάγκες των πελατών, αλλά και στις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης, όσο και για την τεχνολογική υπεροχή των εγκαταστάσεων του.

Η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αποτελεί για το Porto Carras θεμελιώδη αρχή, που βρίσκει εφαρμογή σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του. Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της εφαρμογής των συστημάτων Ολικής Διαχείρισης ποιότητας και την καταλυτική συμβολή τους στην λειτουργία κάθε επιτυχημένης επιχείρησης, το Porto Carras Grand Resort επενδύει σταθερά στη διαρκή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του, με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις ανάγκες των χιλιάδων πιστών επισκεπτών, που το αναδεικνύουν σταθερά ως πρώτη επιλογή τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024