Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑναβαθμίζει τα ξενοδοχεία της στην Ελλάδα η Louis Hotels

Αναβαθμίζει τα ξενοδοχεία της στην Ελλάδα η Louis Hotels

Σημαντικές επενδύσεις συνολικού ύψους 5,1 εκατ. Ευρώ πραγματοποίησε αυτό το χειμώνα η ξενοδοχειακή αλυσίδα Louis Hotels στις περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, με σκοπό την αναβάθμιση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεών […]

Σημαντικές επενδύσεις συνολικού ύψους 5,1 εκατ. Ευρώ πραγματοποίησε αυτό το χειμώνα η ξενοδοχειακή αλυσίδα Louis<.> Hotels στις<...> περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, με σκοπό την αναβάθμιση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεών τους.

Οι ανακαινίσεις πραγματοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία Louis Zante Beach και Louis Plagos Beach στη Ζάκυνθο, Louis Kerkyra Golf, Louis Grand Hotel, Louis Corcyra Beach και Esperides Regency στην Κέρκυρα και στο Louis Creta Princess Beach στην Κρήτη.

Σημαντικό τμήμα των επενδύσεων πραγματοποιήθηκε στις ξενοδοχειακές μονάδες Louis Kerkyra Golf και Louis Grand Hotel στην Κέρκυρα και Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο και αφορούσε σε εκτεταμένες αλλαγές και ανακαινίσεις τόσο των κοινόχρηστων και εξωτερικών χώρων (πισίνες, σνάκ μπάρ κλπ.), όσο και των δωματίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels κ. Ιάσων Περδίος, επισήμανε ότι 'οι ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις αυτές, εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής της Louis Hotels για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και διευκολύνσεων που παρέχει στους πελάτες της. Είμαστε βέβαιοι', κατέληξε, 'ότι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας θα ικανοποιήσουν ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο για τις διακοπές τους'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024