Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαBest Western Ελλάδας: Ενίσχυση των σχέσεων με τους τουριστικούς πράκτορες

Best Western Ελλάδας: Ενίσχυση των σχέσεων με τους τουριστικούς πράκτορες

Η Best Western International, όπως και η Best Western Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις της με τους τουριστικούς πράκτορες που συνεργάζονται με τα ξενοδοχεία της σε όλο τον κόσμο, […]

Η Best Western<.> International, όπως και η Best Western Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις της με τους τουριστικούς πράκτορες που<...> συνεργάζονται με τα ξενοδοχεία της σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του ρόλου τους.

Απόδειξη αυτού, αποτελεί η δημιουργία ενός προγράμματος με τον τίτλο 'Best Cheque' που αφορά στην αυτόματη πληρωμή προμηθειών μέσω του συστήματος κρατήσεων της BW σε οποιοδήποτε ΙΑΤΑ γραφείο στον κόσμο. Το 'Best Cheque', το οποίο έγινε υποχρεωτικό για όλα τα ξενοδοχεία μέλη, επιτρέπει στους τουριστικούς πράκτορες να λαμβάνουν την προμήθεια τους μέσα σε 40 ημέρες από την αναχώρηση του πελάτη.

Πέραν αυτού, η BW αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα εγκατάστασης του σχετικού προγράμματος ενώ παράλληλα, προσφέρει δωρεάν τηλεφωνικές γραμμές για να πραγματοποιούνται ελεύθερα οι κρατήσεις, σε όλα τα ξενοδοχεία της.

Η Best Western Ελλάς η οποία συμπλήρωσε 11 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, έχει επεκταθεί αναλαμβάνοντας την ευθύνη ανάπτυξης της εταιρίας, σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Λίβανο, Αρμενία, και Συρία. Οι συγκεκριμένες χώρες καλύπτονται από την δωρεάν γραμμή κρατήσεων ελεύθερα, εδώ και 8 χρόνια. Την ελληνική δε γραμμή, εξυπηρετούν τρία ελληνόφωνα άτομα στην Ιταλία.

Στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας περαιτέρω ενίσχυσης την καλών σχέσεων της BW με τους τουριστικούς πράκτορες, η BW Ελλάς, αποφάσισε να αποτελέσει χορηγό του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA, στο 7ο Τουριστικό Πανόραμα και σπόνσορα της εκδήλωσης του, με θέμα 'Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004: Ευκαιρία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού', που πραγματοποιήθηκε την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης.

Η Best Western International ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1946. Σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη αλυσίδα ανεξάρτητων ξενοδοχείων στον κόσμο με περισσότερο από 4.000 μέλη σε 84 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024