Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕγκαίνια για το πρώτο franchised ξενοδοχείο της αλυσίδας easyHotel

Εγκαίνια για το πρώτο franchised ξενοδοχείο της αλυσίδας easyHotel

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο franchised easyHotel στη Βασιλεία της Ελβετίας, με κόστος που ξεκινά από 15 ευρώ τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο. Το easyHotel στη Βασιλεία περιλαμβάνει […]

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο franchised easyHotel στη Βασιλεία της Ελβετίας, με κόστος που ξεκινά από 15 ευρώ τη βραδιά για ένα<...> δίκλινο δωμάτιο.

Το easyHotel στη Βασιλεία περιλαμβάνει 24 δίκλινα δωμάτια σε μεγέθη που κυμαίνονται από 9 τ. μ. έως 16 τ. μ. και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν διπλό κρεβάτι, μπάνιο και τηλεόραση, για την χρήση της οποίας υπάρχει πρόσθετη χρέωση. Τα 21 δωμάτια διαθέτουν παράθυρο, ενώ τα υπόλοιπα έχουν air-condition. Η πορεία των ενοικιάσεων στο easyHotel της Βασιλείας είναι ήδη πολύ ενθαρρυντική, καθώς το ξενοδοχείο εμφανίζει πληρότητα κατά τις δύο πρώτες ημέρες της λειτουργίας του.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το easyHotel στο Λονδίνο. Το πρώτο easyHotel της αλυσίδας άνοιξε τις πόρτες του την 1η Αυγούστου και είναι πλήρες ή σχεδόν πλήρες κάθε βράδυ. Οι τιμές ξεκινούν από 20 λίρες για ένα δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τις 45 λίρες, σε περιόδους υψηλής ζήτησης. Το easyHotel προσφέρει great value διαμονή στο κέντρο της πόλης όπου το κόστος ιδιοκτησίας είναι υψηλό, επιτρέποντας στους καταναλωτές να ανταλλάξουν διαθέσιμο χώρο για καλύτερες τιμές. Τα δωμάτια του easyHotel στο Λονδίνο έχουν διάσταση που κυμαίνεται από περίπου 6-9 τ.μ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 34 δωμάτια και πριν διαμορφωθεί ως easyHotel λειτουργούσε ως bed and breakfast με μόλις 20 δωμάτια.

Το easyHotel στο Λονδίνο είναι ιδιόκτητο και διευθύνεται από την easyGroup, όμως η ανάπτυξη της αλυσίδας easyHotel γίνεται μέσω franchising. Η easyGroup συζητά ήδη με άλλους ενδιαφερόμενους franchisees για επιπλέον easyHotels στο Λονδίνο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024