Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΓια 4η συνεχή χρονιά έρχονται πιο κοντά οι συνεργάτες της Best Western

Για 4η συνεχή χρονιά έρχονται πιο κοντά οι συνεργάτες της Best Western

Για 4η συνεχή χρονιά, τα Best Western ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο θα πουν ένα `ευχαριστώ` στους Τουριστικούς Πράκτορες και τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάστηκαν […]

Για 4η συνεχή χρονιά, τα Best Western ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο θα πουν ένα `ευχαριστώ` στους Τουριστικούς<...> Πράκτορες και τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάστηκαν τον προηγούμενο χρόνο, για να τιμήσουν την εμπιστοσύνη και να αναγνωρίσουν την πολύτιμη υποστήριξη τους. Έτσι το δυναμικό των πωλήσεων της μεγαλύτερης διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιήσει, μέσα από αυτή την συντονισμένη προσπάθεια, 12.500 επισκέψεις στις 80 χώρες που εκπροσωπείται. Την προηγούμενη χρονιά είχαν γίνει 11.000 επισκέψεις από όλα τα γραφεία και ξενοδοχεία της Best Western σε όλο τον κόσμο.

Στην περιοχή ευθύνης του γραφείου της Best Western Ελλάδος το δυναμικό των πωλήσεων του γραφείου σε συνεργασία με τα τμήματα πωλήσεων των ξενοδοχείων, έχουν προγραμματίσει επισκέψεις οι οποίες θα αποτελέσουν ευκαιρία για την παρουσίαση του κόμβου www.bestwestern.gr καθώς και την έκδοση του καταλόγου για το 2004 που περιλαμβάνει τα Best Western Ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και τη Ρουμανία.

Από την πλευρά του ελληνικού γραφείου θα παρουσιαστεί και ο καινούργιος κατάλογος και ο νέος κόμβος της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024