Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαIonion Star: Ένα καινούργιο αστέρι στη Λευκάδα

Ionion Star: Ένα καινούργιο αστέρι στη Λευκάδα

Το ξενοδοχείο Ionion Star πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί στην πόλη της Λευκάδας, αφού σχεδόν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανακαίνιση του που είχαν αρχίσει στα τέλη του 1999. Η ολοκλήρωση […]

Το ξενοδοχείο Ionion Star<.> πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί στην πόλη της Λευκάδας, αφού σχεδόν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες<...> για την ανακαίνιση του που είχαν αρχίσει στα τέλη του 1999. Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης, συμπεριλαμβανομένων και των εξωτερικών χώρων θα ολοκληρωθεί το 2002. Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο το 1984 και είχε λειτουργήσει ως ΞΕΝΙΑ. Το οικόπεδο ανήκει στον Γεωργικό Συνεταιρισμό Λευκάδας, ΤΑΟΛ, και είχε παραχωρηθεί στον ΕΟΤ για ανοικοδόμηση ξενοδοχείου και χρήση μέχρι το 2008. Το 1996 μετά τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί από τους εργαζομένους, και το κλείσιμο του ξενοδοχείου, ο ΕΟΤ το παραχώρησε στον ΤΑΟΛ, ο οποίος και ανεπιτυχώς προσπάθησε να το δουλέψει ως ξενοδοχείο. Μετά από διαγωνισμό καταχωρήθηκε στην Ionion Star ΑΤΤΕΞΕE.

Διαθέτει 64 δωμάτια με μπαλκόνια θέα και κλιματισμό, πισίνα, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, και μια συνεδριακή αίθουσα 120 ατόμων. Επίσης, έχει ειδικό εξοπλισμένο χώρο, όπου οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet. Η ανακαίνιση που έγινε ήταν ριζική, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να έχει εξοπλιστεί από την αρχή. Το κόστος της επένδυσης έχει ξεπεράσει τα 400 εκατ. δρχ. το οποίο προέρχεται από ίδια κεφάλαια, ενώ τα 300 εκατ. δρχ. της ανακαίνισης επιδοτούνται κατά 25% από τον αναπτυξιακό νόμο 2601/98. Πρόεδρος της εταιρίας που το διαχειρίζεται είναι ο κ. Γιώργος Κοντάρης των Σχολών Selectica, ενώ ποσοστό έχει και ο κ. Βασίλης Αραβανής της Ergon Κατασκευαστική.

Στόχος είναι το ξενοδοχείο να λειτουργεί όλο το χρόνο, παρότι η υψηλή περίοδος είναι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Τα επόμενα χρόνια θα γίνουν προσπάθειες για την αύξηση της πληρότητας με σταθερή στρατηγική προς τον ποιοτικό τουρισμό, και τους Έλληνες πελάτες. Οι αγορές με τις οποίες δουλεύει το ξενοδοχείο είναι η Αγγλική, η Ολλανδική, η Σκανδιναβική, και η Ιταλική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024