Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςiCon International Training: MBA με έμφαση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

iCon International Training: MBA με έμφαση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η iCon International Training ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο του Leicester με στόχο την εκπροσώπηση ενός ένα ΜΒΑ με έμφαση αυτή τη φορά στον τουρισμό. Το καινούργιο Master […]

Η iCon International Training ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο του<...> Leicester με στόχο την εκπροσώπηση ενός ένα ΜΒΑ με έμφαση αυτή τη φορά στον τουρισμό.

Το καινούργιο Master in Business Administration με ειδίκευση στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων θα περιλαμβάνει μαθήματα όπως International Tourism Management, το International Hospitality Management και αρκετές άλλες ενδιαφέρουσες ενότητες.

Το University of Leicester (UL), με ιστορία σχεδόν 80 ετών έχει την υψηλότερη κατάταξη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από όλα τα Βρετανικά πανεπιστήμια που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Βρίσκεται στα κορυφαία 20 της Μεγάλης Βρετανίας σύμφωνα με έρευνα των Financial Times (FT) (το σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου 2001), με τίτλο "Αξιολόγηση Βρετανικών Πανεπιστημίων 2001" (The FT 100 league table-UK Universities 2001). Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα σημείωσε σημαντικότατη άνοδο και ανέβηκε κατά 7 θέσεις. To Management Centre του Πανεπιστημίου είναι μέλος του επίσημου Association of Business Schools, προσφέρει τα προγράμματά του σε πολλές χώρες εκτός Αγγλίας και κατατάσσεται στα top Business Schools της Ευρώπης. Επίσης, το ΜΒΑ με έμφαση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι αναγνωρισμένο από το ASSOCIATION OF MBAs (AMBA), τον εγκυρότερο οργανισμό αξιολόγησης ο οποίος τοποθετεί πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια στα οποία μόνο ελάχιστα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια μπορούν να ανταποκριθούν.

Η iCon International Training έχει ως στόχο την εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών σε πανεπιστημιακό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος βρετανικών πανεπιστημίων όπως το University of Leicester και University of Surrey. Προσφέρει τα προγράμματα τους στην Ελλάδα και την Κύπρο σε μορφή ευέλικτης μάθησης με το "σύστημα ολοκληρωμένης υποστήριξης".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024