Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΗ Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε το ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής
Τουριστική εκπαίδευση

Η Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε το ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής

  • Anavuyssos

Στις 12 Δεκεμβρίου, η υφυπουργός Τουρισμού πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της συζήτησε με εκπαιδευτές και φοιτητές, αναδεικνύοντας ζητήματα που αφορούν στην πορεία των σπουδών τους στον τομέα του τουρισμού.

Η υφυπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε στις 12 Δεκεμβρίου το ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής, στην Ανάβυσσο, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει με εκπαιδευτές και φοιτητές για την πορεία των σπουδών τους.

“Στο ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής στην Ανάβυσσο, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής μάς μάγευσαν με τις γευστικές δημιουργίες που ετοιμάζουν για τις γιορτές που πλησιάζουν, αποδεικνύοντας πως με την καθοδήγηση των εξαιρετικών εκπαιδευτικών τους προετοιμάζονται για μια σπουδαία επαγγελματική σταδιοδρομία“, σημείωσε η υφυπουργός Τουρισμού.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των ειδικοτήτων “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού” και “Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας” του ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής στην Ανάβυσσο υποδέχτηκαν την υφυπουργό “με άψογο επαγγελματισμό, εφάμιλλο των ήδη εργαζομένων”, σημειώνει η κα Ράπτη.

“Το ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής, χωροθετημένο σε μια μοναδικής ομορφιάς γωνιά της Αττικής γης, διαθέτει σύγχρονα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, μοντέρνες αίθουσες διδασκαλίας, φιλόξενους κοινοχρήστους χώρους, και άριστο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό. Υπό την εμπνευσμένη διεύθυνση της κας Χαράς Κοβούση καθίσταται πρότυπο εκπαιδευτήριο Τουριστικών Επαγγελμάτων. Αλλά πάνω απ όλα, το ΙΕΚ Τουρισμού Αττικής είναι οι σπουδαστές του!

Η υποδειγματική ευταξία του χώρου, η πειθαρχία στην κουζίνα, η προσήλωση των σπουδαστών/τριών στις υποδείξεις των άριστων εκπαιδευτικών τους, όλων καταξιωμένων επαγγελματιών του κλάδου τους, μας κάνουν περήφανους και δικαιώνουν την κυβερνητική επιλογή για υψηλού επιπέδου τουριστική εκπαίδευση”, συμπλήρωσε η υφυπουργός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024