Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Σύρος προβάλεται στην Σκανδιναβική αγορά
Fam trips

Η Σύρος προβάλεται στην Σκανδιναβική αγορά

Φωτογραφία: Τατιάνα Ρόκου

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης φιλοξένησε την εσθονική εκπομπή “Heart in a suitcase” για πέντε ημέρες, προβάλοντας τη Σύρο στη σκανδιναβική αγορά και ενισχύοντας τον τουρισμό.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Στοκχόλμης, φιλοξενήθηκε στο νησί για πέντε ημέρες η ταξιδιωτική εκπομπή “Heart in a suitcase” (Süda kohvris) του Καναλιού TV3 Εσθονίας. Το συνεργείο, το οποίο αποτελούνταν από τους κ. Tiina Park, κ. Valdur Mikita, κ. Aivo Rannik, κ. Tiiu Koff, υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο αεροδρόμιο της Σύρου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, ο κ. Κουταβάς, σε συνεργασία με τον κ. Γιάννη Φραγκιά, τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η δημοσιογραφική αποστολή έμεινε εντυπωσιασμένη από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου -που αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα- καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

Ο Δήμος εκφράζει ευχαριστίες ιδιαίτερα για τη συμβολή του τον προϊστάμενο του γραφείου ΕΟΤ Στοκχόλμης κ. Παύλο Μούρμα, την MTC Group, τον κ. Γιάννη Φραγκιά, την Τερψιχόρη και τις επιχειρήσεις Hotel Νησάκι, Syros Soul Luxury Suites, Villa Maria, Hermoupolis Heritage και Gaviotis Travel, τους σεφ Δημήτρη Πλυτά και Κωνσταντίνο Μπουγιούρη και τα εστιατόρια Λύσε – Δέσε, Συλιβάνη, Λιμάνι, Ιθάκη του Αή και Πλώρα Πρύμα, που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού στην αγορά της Σκανδιναβίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024