Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Γενικός Διευθυντής στο Sofitel Athens Airport

Νέος Γενικός Διευθυντής στο Sofitel Athens Airport

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2004 τη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή στο Sofitel Athens Airport κατέχει ο κ. Gilles Attias, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Frederic Clement, που κατείχε τη […]

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2004 τη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή στο Sofitel Athens Airport κατέχει ο<...> κ. Gilles Attias, ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Frederic Clement, που κατείχε τη συγκεκριμένη θέση από το άνοιγμα του ξενοδοχείου.

Να τονιστεί ότι ο κ. Gilles Attias έχει πολυετή πείρα στο ξενοδοχειακό κλάδο από το 1981, έχοντας διευθυντικούς ρόλους σε μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το `Holiday Inn Aman` (Ιορδανία), το `Holiday Inn Sphinx` (Αίγυπτος), το `Hotel Ganei Hamat` (Israel), ενώ εργάζεται στην οικογένεια του ομίλου Accor από το Δεκέμβριο του 1990 και κατέχει σημαντική εμπειρία στα ξενοδοχεία `Sofitel` του ομίλου. Ακόμα, έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στα ξενοδοχεία `Hotel Sofitel CDG Airport Paris` (France), `Hotel Sofitel Hyland Shanghai` (China), `Hotel Sofitel Sharm El Sheik` (Egypt) και τα τελευταία 5 χρόνια στο `Hotel Sofitel Imperial` (Μαυρίκιος) ως Γενικός Διευθυντής.

Ο κ. Gilles Attias, γεννημένος το 1962, έχει γαλλική υπηκοότητα και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Μιλά τέλεια Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Εβραϊκά, καθώς και λίγα Ιταλικά, Αραβικά και Μανδαρίνικα. Έχει σπουδές Cornell`s MBA στο Hotel Management στο Πανεπιστήμιο της Haifa στο Ισραήλ, καθώς και Τεχνικού Ηλεκτρονικών στη Γαλλία. Ενδιαφέροντά του είναι οι καταδύσεις, η ποδηλασία και η μουσική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024