Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott
Ο Detlef Winter έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον ξενοδοχειακό κλάδο

Νέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott ανακοινώνει το διορισμό του Detlef Winter ως γενικού διευθυντή.

Νέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott ανέλαβε ο Γερμανός Detlef Winter. Ο κ. Winter είναι από τη Γερμανία και έχει περισσότερο από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η εκτεταμένη και εντυπωσιακή του καριέρα περιλαμβάνει κορυφαία ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Η ξενοδοχειακή εμπειρία του κ. Winter θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία του νέου του ρόλου ως γενικού διευθυντή. Προτεραιότητα του θα είναι να φροντίσει το σύνολο της λειτουργίας του Athens Ledra Marriott, ένα από τα πιο πολυσύχναστα ξενοδοχεία στην Αθήνα, με στόχο να αναβαθμίσει το ξενοδοχείο σε όλους τους τομείς. Στα πλαίσια των καθηκόντων του δίνει μεγάλη σημασία στην επίλυση κάθε ζητήματος που συμβαίνει εντός και εκτός Ξενοδοχείου καθώς και στο να γνωρίζει τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών του. Ο κ. Winter όχι μόνο σκοπεύει να διατηρήσει την εξαιρετική φήμη του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, αλλά και να βελτιώσει τον δείκτη ικανοποίησης τους στοχεύοντας στην περιφερειακή αγορά και σε επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024