Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ όμιλος Rezidor ανακοινώνει το Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα
Το Athens Park θα επαναπροσδιοριστεί ως Radisson Blu Park Hotel Athens έως τα μέσα Δεκεμβρίου

Ο όμιλος Rezidor ανακοινώνει το Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Rezidor μετονομάζει το ξενοδοχείο Athens Park σε Radisson Blu Hotel Αθηνών και προχωρά σε ανακαινίσεις μέσα στο 2012.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Rezidor, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνει το ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel Athens. Το υπάρχον ξενοδοχείο, Athens Park, θα επαναπροσδιοριστεί ως Radisson Blu Park Hotel Athens έως τα μέσα Δεκεμβρίου 2011. Το 152 δωματίων ξενοδοχείο θα είναι πρώτο ξενοδοχείο Rezidor στην Ελλάδα – η εταιρεία είναι πλέον παρούσα σε 65 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

“Παρά την πρόσφατη κρίση και τους δύσκολους καιρούς στην Ελλάδα, τα ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα της Ελλάδας έχουν καλές αποδόσεις. Είμαστε χαρούμενοι που δηλώνουμε παρουσία στη χώρα και ότι είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε περαιτέρω την ανάπτυξή μας, το όνομα κύρους Radisson Blu στη ΝΑ Ευρώπη”, δήλωσε ο Kurt Ritter, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Rezidor.

“Το ξενοδοχείο μας αποτελεί κορυφαίο πολυτελές ακίνητο στην Αθήνα, με 35 χρόνια λειτουργίας. Το μοναδικό, σύγχρονο και καινοτόμο σχέδιό του είναι εμπνευσμένο από μια αστική αντίληψη της φύσης. Ανυπομονούμε να ενταχθούμε στην ‘οικογένεια’ Radisson Blu και να ξεκινήσουμε μια γόνιμη διεθνή συνεργασία”, σχολίασε ο Βασίλης και η Μαρία Δεβερίκου, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

Το μελλοντικό Radisson Blu Hotel ανακαινίστηκε πλήρως τη σεζόν 2009-2010. Περαιτέρω ανακαινίσεις έχουν προγραμματιστεί για το 2012. Προς το παρόν, το ξενοδοχείο αποτελείται από 152 δωμάτια, το εστιατόριο Gallo Nero, το μπαρ Oak Room, το εστιατόριο St’Astra στον τελευταίο όροφο και δύο αίθουσες συνεδριάσεων. Διαθέτει επίσης πισίνα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα σε όλην την Αθήνα και τν Ακρόπολη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024