Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠιστοποιήθηκε κατά ISO 9001 το ξενοδοχείο Orion Hotel

Πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001 το ξενοδοχείο Orion Hotel

Στις 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση αξιολόγησης του Συστήματος Ποιότητας από ομάδα επιθεωρητών του ΕΛΟΤ κατά ISO 9001 που εφαρμόζει το ξενοδοχείο Orion Hotel. Κατά την επιθεώρηση βρέθηκε […]

Στις 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση αξιολόγησης του Συστήματος Ποιότητας από ομάδα επιθεωρητών του ΕΛΟΤ κατά ISO 9001 που εφαρμόζει<...> το ξενοδοχείο Orion Hotel.
Κατά την επιθεώρηση βρέθηκε ότι το Σύστημα Ποιότητας που εφαρμόζεται καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001 και έτσι η εισήγηση των επιθεωρητών προς το Συμβούλιο Πιστοποίησης του ΕΛΟΤ θα είναι θετική για τη χορήγηση του ανάλογου πιστοποιητικού.
Το ξενοδοχείο Orion που βρίσκεται στο Ρέθυμνο είναι το δεύτερο κατά σειρά ξενοδοχείο που πιστοποιείται με πιστοποιητικό ποιότητας κατά ISO 9001 μετά το Fodele Beach που πιστοποιήθηκε το 1998.
Η προσήλωση της Διοίκησης της εταιρίας στην Πολιτική Ποιότητας που εφαρμόζει είναι διάχυτη και απόλυτα κατανοητή σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των εργαζομένων.
Η πολιτική για την Ποιότητα ξεκινάει από τον άνθρωπο και στηρίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, γι' αυτό η Διοίκηση της εταιρίας αφιερώνει κάθε προσπάθεια στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων με σκοπό: Να δίνει αξία στον εργαζόμενο, ωθώντας τον να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.
Να κάνει τον εργαζόμενο να αισθάνεται υπερήφανος για την εταιρία που δουλεύει, για τη δουλειά του και τους συνεργάτες του.
Να εξασφαλίζει την αποτελεσματική λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση του Σ.Δ.Π. που εφαρμόζει ως μέσο ανάπτυξης και βελτίωσης της εμπιστοσύνης των πελατών της, αλλά και της ίδιας της εταιρίας στον εαυτό της.
Η Διοίκηση της εταιρίας αναγνωρίζοντας τις ευθύνες της δήλωσε ότι συμμορφώνονται πλήρως σε νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών ποιότητας και ότι σέβεται και συμβάλλει στην προστασία του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου, κατανοώντας τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν από τον συνδυασμό της ορθής επιχειρηματικής πρακτικής στο περιβάλλον και στο κοινωνικό σύνολο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024