Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠολλά τα κρούσματα διαρρήξεων σε δωμάτια ξενοδοχείων στην Κρήτη

Πολλά τα κρούσματα διαρρήξεων σε δωμάτια ξενοδοχείων στην Κρήτη

Όλο και περισσότερες καταγγελίες τουριστών και ξενοδόχων γίνονται μέρα με τη μέρα στις Αστυνομικές Αρχές των περιοχών Πλατανιάκαι Αδελιανού Κάμπου της Κρήτης, αφού οι διαρρήξεις στα δωμάτια των ξενοδοχείων έχουν […]

Όλο και περισσότερες καταγγελίες τουριστών και ξενοδόχων γίνονται μέρα με τη μέρα στις Αστυνομικές Αρχές των περιοχών Πλατανιά<...>και Αδελιανού Κάμπου της Κρήτης, αφού οι διαρρήξεις στα δωμάτια των ξενοδοχείων έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Κρήτη TV`, οι διαρρήκτες μπαίνουν συνήθως τις βραδινές ώρες στα δωμάτια των τουριστών, την ώρα που οι ένοικοι τους απουσιάζουν και αφαιρούν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Το γεγονός αυτό, όπως ήταν φυσικό έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τόσο τους τουρίστες της περιοχής, όσο και τους ίδιους τους ξενοδόχους, που ανησυχούν μην τυχόν γίνουν και τα δικά τους συγκροτήματα `θύματα` διαρρήξεων.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές Αρχές, και κυρίως το Τμήμα Ασφάλειας Ρεθύμνου, που ενεργούν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες των διαρρήξεων, είχαν καταφέρει τις προηγούμενες ημέρες να τους εντόπισαν προς στιγμή, αλλά εκείνοι, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, κατάφεραν να ξεφύγουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024