Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήRhodes Bay Hotel & Spa: Νέο όνομα για το ξενοδοχείο Amathus Beach & Amathus Elite Suites
Ξενοδοχεία

Rhodes Bay Hotel & Spa: Νέο όνομα για το ξενοδοχείο Amathus Beach & Amathus Elite Suites

Το νέο όνομα θα είναι ενεργό από το Νοέμβριο 2019.

Rhodes Bay Hotel & Spa. Με αυτό το όνομα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων Amathus Beach – Rhodes χαράζει νέα πορεία στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού.
 
Το εγχείρημα για Rebranding ξεκίνησε το 2017, όταν η εταιρεία L+R Hotels, κομμάτι της London & Regional Properties με την απόκτηση του ξενοδοχείου, σηματοδότησε την άφιξη της στην ελληνική τουριστική αγορά.

Στο πλαίσιο των επενδυτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στη χώρα μας, αμέσως μετά την εξαγορά του ξενοδοχείου, ξεκίνησε το εκτενές σχέδιο αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών με την υλοποίηση του πρώτου μέρους της ανακαίνισης, τον περυσινό χειμώνα η οποία συνεχίζει και φέτος και ακολουθεί η μετονομασία του σε Rhodes Bay Hotel & Spa (rhodesbay.com).

Το όνομα αυτό, εμπνευσμένο από την τοποθεσία που είναι κτισμένο στον κόλπο της Ιξιάς στη Ρόδο, με ειδυλλιακό περιβάλλον και θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, θα είναι ενεργό από το Νοέμβριο 2019.

H L+R Hotels είναι μια διεθνούς εμβέλειας εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με αφοσίωση στην παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και ισχυρά κίνητρα για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης βιώσιμης αξίας. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από 17.000 δωμάτια σε 90 ξενοδοχεία, καταλύματα επιλεγμένων υπηρεσιών, περίτεχνα ξενοδοχεία 5 αστέρων και εκπληκτικά θέρετρα τα οποία βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην ηπειρωτική Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη Καραϊβική, σε προορισμούς με μεγάλη ζήτηση όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Miami, το Monte Carlo, τα νησιά Turks and Caicos, η Βενετία κ.ά.
 
Σε ό,τι αφορά στην παρουσία της L+R Hotels  στην ελληνική αγορά, πολύ πρόσφατα η εταιρεία εξαγόρασε το ιστορικό ξενοδοχείο Τιτάνια που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον της για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γεώργιος Κ. Παπάζογλου δήλωσε: “Όλοι Εμείς στο Rhodes Bay Hotel & Spa, συνεχίζουμε  δυναμικά με ανανεωμένη εικόνα και υπηρεσίες καθιστώντας το ξενοδοχείο μας την καλύτερη εμπειρία διακοπών στη Ρόδο!”

Η ιστοσελίδα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του ξενοδοχείου αλλάζουν (από 1η Νοεμβρίου 2019), αντικατοπτρίζοντας το νέο όνομα και θα είναι:
www.rhodesbay.com
info@rhodesbay.com  | reservations@rhodesbay.com

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024