Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυγκρότημα αφαλάτωσης στο ξενοδοχείο Creta Sun

Συγκρότημα αφαλάτωσης στο ξενοδοχείο Creta Sun

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε πρόσφατα σε λειτουργία από την εταιρία ΤΕΜΑΚ ΑΕ στο ξενοδοχείο Creta Sun στις Γούβες του Ηρακλείου Κρήτης, πλήρες συγκρότημα αφαλάτωσης υφάλμυρου νερού ημερήσιας παραγωγής 400 m3. Η […]

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε πρόσφατα σε λειτουργία από την εταιρία ΤΕΜΑΚ ΑΕ στο ξενοδοχείο Creta Sun<.><...> στις Γούβες του Ηρακλείου Κρήτης, πλήρες συγκρότημα αφαλάτωσης υφάλμυρου νερού ημερήσιας παραγωγής 400 m3.

Η υλοποίηση του έργου αυτού αποτελεί συνισταμένη της ευαισθησίας που δείχνει το ξενοδοχείο Creta Sun για παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες του και της εμπειρίας και τεχνογνωσίας της ΤΕΜΑΚ στη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη παρόμοιων συστημάτων, μέσα από τις τρεις δεκαετίες δραστηριοποίησης και ηγετικής θέσης της στην ελληνική Αγορά.

Το έργο το οποίο υλοποιήθηκε οργανωμένα, με συντονισμένες προσπάθειες μηχανικών των δύο εταιριών και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τη μελέτη της ΤΕΜΑΚ, παράγει νερό άριστης ποιότητας με ελάχιστο χρόνο ανθρώπινης απασχόλησης και χαμηλό κόστος παραγωγής νερού.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρίες το έργο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο για την ξενοδοχειακή αγορά καθώς και για την ευρύτερη περιοχή η οποία διαθέτει νερά ανεπαρκούς ποσότητας, κακής ποιότητας και υψηλού κόστους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024