Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία μεταξύ easyJet – Hotelopia και δημιουργία του “easyJetHotels”

Συνεργασία μεταξύ easyJet – Hotelopia και δημιουργία του “easyJetHotels”

Η Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους `easyJet` ανακοίνωσε προχτές την έναρξη της συνεργασίας της με την `Hotelopia`, την εταιρία, που προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικών κρατήσεων σε πλήθος ξενοδοχείων, ανακοινώνοντας παράλληλα και […]

Η Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους `easyJet` ανακοίνωσε προχτές την έναρξη της συνεργασίας της με την<…> `Hotelopia`, την εταιρία, που προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικών κρατήσεων σε πλήθος ξενοδοχείων, ανακοινώνοντας παράλληλα και τη δημιουργία του δικού της ξενοδοχειακού δικτύου, του `easyJetHotels`.

Έτσι, το `easyJetHotels`, μέσω αυτής της συνεργασίας, προσφέρει στους 24 εκατ. επιβάτες της `easyJet` έναν εύκολο, γρήγορο και απλό τρόπο κράτησης κάποιου δωματίου στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Όπως είναι φυσικό, το `easyJetHotels` προσφέρει διαμονή σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα, μέσω της συνεργασίας της με την `Hotelopia`, καλύπτοντας όλους τους προορισμούς του δικτύου της `easyJet`, τόσο εντός Ευρώπης, όσο και εκτός.

Μάλιστα, το `easyJetHotels` σκοπεύει να αυξήσει περαιτέρω τον όγκο των πληροφοριών, που θα προσφέρει στους πελάτες του, σχετικά με τις επιλογές των ξενοδοχείων, που μπορούν να κάνουν, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν για την πραγματοποίηση κάποιας κράτησης ανάμεσα σε 10.000 ξενοδοχεία.

Αξίζει, επίσης να σημειωθεί ότι το `easyJetHotels` θα προσφέρει πολύ καλές προσφορές και αξιόλογες εκπτώσεις στους πελάτες του, ενώ θα τους εγγυάται κρατήσεις σε όσο το δυνατό καλύτερες τιμές.

Ο κ. Ray Webster, Chief Executive της `easyJet` δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος από τη συνεργασία της εταιρίας του με την `Hotelopia` και από την δημιουργία του `easyJethotels`, καθώς έτσι, όπως δήλωσε η `easyJet` μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών της δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι “εντός των επόμενων μηνών το `easyJethotels` θα καταφέρει να προσφέρει στους πελάτες του ακόμη πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Από την άλλη, ο κ. Σωτήρης Δαμιανός, Διευθυντής Πωλήσεων της `Hotelopia`, σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, που πραγματοποιήθηκε, είπε ότι η απόφαση της `easyJet` να δημιουργήσει το `easyJetHotels`, συνεργαζόμενη με την `Hotelopia`, επιβεβαιώνει το κύρος της εταιρίας, η οποία φημίζεται για την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών κρατήσεων δωματίων σε χιλιάδες ξενοδοχεία και μάλιστα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς”. Ενώ συμπλήρωσε ότι “με την ένταξη στο πελατολόγιο της των 24 εκατ. επιβατών της `easyJet`, η `Hotelopia` θα πετύχει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες της και να προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της, ικανοποιώντας έτσι κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024