Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο NJV Athens Plaza αναδεικνύει το ελληνικό κρασί και υποδέχεται τον οινοπαραγωγό Κώστα Λαζαρίδη
Ξενοδοχεία

Το NJV Athens Plaza αναδεικνύει το ελληνικό κρασί και υποδέχεται τον οινοπαραγωγό Κώστα Λαζαρίδη

Για όλο τον Μάρτιο την τιμητική τους θα έχουν τα κρασιά του οινοπαραγωγού Κώστα Λαζαρίδη και συγκεκριμένα το Λευκό Chateau Julia Chardonnay, το επίσης λευκό Aμέθυστος Sauvignon Blanc, το Ροζέ Αμέθυστος και το κόκκινο Chateau Julia Merlot.

Με στόχο να αναδείξει το ελληνικό κρασί το NJV Athens Plaza υποδέχεται τον Μάρτιο τον καταξιωμένο οινοπαραγωγό Κώστα Λαζαρίδη, όπου οι διάφορες ποικιλίες κρασιού του θα συνδυάζονται αρμονικά με το ανανεωμένο μενού του Plaza Lounges, ενώ όλες οι ετικέτες θα είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Για όλο τον Μάρτιο λοιπόν την τιμητική τους θα έχουν τα κρασιά του Κώστα Λαζαρίδη και συγκεκριμένα το Λευκό Chateau Julia Chardonnay, το επίσης Λευκό Aμέθυστος Sauvignon Blanc, το Ροζέ Αμέθυστος και το Κόκκινο Chateau Julia Merlot.

Οι ποικιλίες κρασιών θα είναι επίσης διαθέσιμες και στο “Explorer’s Lounge”, συνοδεύοντας το νέο του μενού, αλλά και στο εστιατόριο “The Parliament”, όπου κάθε μεσημέρι, από τις 13:00 έως τις 17:00, θα μπορεί κανείς να απολαύσει από το μπουφέ, μεγάλη επιλογή από φρέσκες και φρεσκοκομμένες σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρευτά ελληνικά πιάτα, αλλά και πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα.

Στη φωτογραφία, το εστιατόριο “The Parliament” του NJV Athens Plaza .

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024