Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ξενοδοχείο Kivotos προτείνεται από τους Louis Vuitton City Guides
Προτεινόμενα ξενοδοχεία για διαμονή στη Μύκονο

Το ξενοδοχείο Kivotos προτείνεται από τους Louis Vuitton City Guides

Mία ακόμη αναγνώριση, αυτή τη φορά από τους πολυτελείς οδηγούς πόλης Louis Vuitton, ήρθε να προστεθεί στη λίστα του ξενοδοχείου Kivotos στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί πόλης Louis Vuitton έχουν […]

Mία ακόμη αναγνώριση, αυτή τη φορά από τους πολυτελείς οδηγούς πόλης Louis Vuitton, ήρθε να προστεθεί στη λίστα του ξενοδοχείου Kivotos στη Μύκονο<...>. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί πόλης Louis Vuitton έχουν εντάξει το ξενοδοχείο Kivotos ως ένα από τα προτεινόμενα για διαμονή στη Μύκονο, κατατάσσοντάς το στην κατηγορία πολυτελείας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα έργα τέχνης που φιλοξενεί στους χώρους του και τα οποία προέρχονται από την προσωπική συλλογή του κ. Σ. Μιχόπουλου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο Kivotos αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αντίληψη του τουρισμού πολυτελείας, κάτι που η εταιρεία Louis Vuitton αναγνωρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η θέση του πάνω στη θάλασσα, στις νότιες ακτές ενός από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στον κόσμο, τη Μύκονο, με τη θέα προς το μπλε του Αιγαίου και με παραλία στην αποκλειστική διάθεση των φιλοξενούμενών του, η οικεία ατμόσφαιρα, τα δωμάτια με τις αυθεντικές αντίκες και τα σύγχρονα έργα τέχνης, είναι ορισμένα μόνο από τα σημεία που προσελκύουν το ενδιαφέρον των εκλεκτών ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο και τα οποία τους κάνουν να επιλέξουν το ξενοδοχείο για τις διακοπές τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024