Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΤρία διεθνή βραβεία για το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol Spa & Resort της Κύπρου

Τρία διεθνή βραβεία για το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol Spa & Resort της Κύπρου

Το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol Spa & Resort της Κύπρου πήρε τρία διεθνή βραβεία για την άρτια οργάνωση ταξιδιών κινήτρων από το Incentive Travel & Meetings Association (ITMA). Η εκδήλωση […]

Το ξενοδοχείο Le Meridien<.> Limassol Spa & Resort της Κύπρου πήρε τρία διεθνή βραβεία για την άρτια οργάνωση<...> ταξιδιών κινήτρων από το Incentive Travel & Meetings Association (ITMA).
Η εκδήλωση έγινε πρόσφατα στο Λονδίνο και το ξενοδοχείο πήρε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία καταναλωτικών προϊόντων, το χρυσό στην κατηγορία για την καλύτερη επικοινωνία προώθησης, και το ασημένιο στην κατηγορία για το καλύτερο κίνητρο.
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. John Wood σχολιάζοντας το γεγονός ανέφερε ότι τα βραβεία ανήκουν σε όλο το προσωπικό, που χάρη στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ξενοδοχείου, έχει ως μοναδικό μέλημα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.
Το ξενοδοχείο Le Meridien Hotels & Resorts κέρδισε διάκριση σε 7 από τις 17 κατηγορίες του διαγωνισμού. Επίσης, το Le Meridien Jumeirah Beach στο Dubai κέρδισε 3 βραβεία και το Le Meridien Grosvenor House κέρδισε ένα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024