Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞενοδοχείο Hilton στη Ρόδο

Ξενοδοχείο Hilton στη Ρόδο

Με νέο όνομα και διεύθυνση θα λειτουργήσει φέτος το ξενοδοχείο Grecotel Rhodos Imperial που ανήκει στην Ιονική Ξενοδοχειακή Α.Ε. Το ξενοδοχείο θα ξεκινήσει την λειτουργία του ως Hilton Rhodes Resort […]

Με νέο όνομα και διεύθυνση θα λειτουργήσει φέτος το ξενοδοχείο Grecotel Rhodos Imperial που ανήκει στην Ιονική Ξενοδοχειακή Α.Ε.<…> Το ξενοδοχείο θα ξεκινήσει την λειτουργία του ως Hilton Rhodes<.> Resort πλέον, την 1η Απριλίου υπό την διεύθυνση του κ. Andrew Jacobs, και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου.

Πριν τη λειτουργία του ξενοδοχείου θα γίνουν κάποιες αλλαγές μόνο στο εσωτερικό του, αφού το κτίριο είναι έργο του αρχιτέκτονα Τομπάζη και η αρχιτεκτονική του, σύμφωνα με την διοίκηση του ξενοδοχείου, είναι θαυμάσια. Σε αντίθεση, το ξενοδοχείο θα εξοπλιστεί με μέσα της τελευταίας τεχνολογίας ώστε το υπάρχων προσωπικό να μπορεί να δουλεύει πιο παραγωγικά.

Πρόθεση της νέας διοίκησης είναι σταδιακά να προστεθούν ειδικές κατηγορίες πελατών μέσω των διαφόρων συναντήσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων, και άλλων σχετικών εκδηλώσεων που θα οργανώσουν. Η εταιρία Hilton διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο ξενοδοχειακών μονάδων από όπου όλα τα ξενοδοχεία της μπορούν να αντλούν σημαντική πελατεία. Παράλληλα, η νέα διοίκηση θα στραφεί και την ανάπτυξη σχέσεων με την τοπική κοινωνία, η οποία θα είναι ευπρόσδεκτη να απολαύσει τις ανέσεις του και τα επισιτιστικά του τμήματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024