Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ φετινή World Travel Market London θα γίνει 2-4 Νοεμβρίου
Εκθέσεις

Η φετινή World Travel Market London θα γίνει 2-4 Νοεμβρίου

Εκτός από την έκθεση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2-4 Νοεμβρίου στο ExCeL του Λονδίνου, η WTM θα πραγματοποιήσει επίσης μια διαδικτυακή εκδήλωση WTM στις 10-11 Νοεμβρίου για να 'αγκαλιάσει' τους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή εκδήλωση λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών.

Οι διοργανωτές της World Travel Market του Λονδίνου επιμένουν ότι η εκδήλωση του Νοεμβρίου στη βρετανική πρωτεύουσα θα γίνει, με λιγότερους συμμετέχοντες και ενισχυμένα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Καθώς η ταξιδιωτική βιομηχανία προσπαθεί να επανεκκινήσει μετά το παγκόσμιο lockdown λόγω του COVID-19, το θέμα της φετινής έκθεσης είναι “Recover, Rebuild and Innovate”.

Οι κανόνες κοινωνικής απόστασης και υγιεινής φέρνουν και τα ανάλογα μέτρα. Οι διάδρομοι θα είναι ευρύτεροι και θα λειτουργεί μονόδρομο σύστημα. Θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικές πληρωμές και όλα τα τρόφιμα θα είναι προσυσκευασμένα.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι ήδη 200 ​​εκθέτες έχουν εγγραφεί για να παρευρεθούν.

Θα υπάρξει μια αυστηρότερη διαδικασία ελέγχου για το WTM Buyers’ Club, ενώ οι εκδηλώσεις του “Speed Networking” έχουν αναδιαμορφωθεί για να τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Εκτός από την έκθεση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2-4 Νοεμβρίου στο ExCeL του Λονδίνου, η WTM θα πραγματοποιήσει επίσης μια διαδικτυακή εκδήλωση WTM την επόμενη εβδομάδα. Η WTM Virtual θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Νοεμβρίου 2020 για να “αγκαλιάσει” τους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή εκδήλωση λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών. Επιπλέον, η τεχνολογική εκδήλωση του WTM, το συνέδριο “Travel Forward”, που θα πραγματοποιηθεί στο WTM London, θα είναι ελεύθερο για συμμετοχή φέτος. Το φετινό του είναι “Resilience, Innovation and Response” και θα επικεντρωθεί στη βοήθεια των ταξιδιωτικών εταιρειών, από όλο τον κόσμο, ώστε να κατευθυνθούν προς μια πορεία ανάκαμψης μετά τον COVID-19. Το συνέδριο Travel Forward θα είναι επίσης μέρος της WTM Virtual.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024