Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠιστοποίηση 'Κρητική Κουζίνα' για το εστιατόριο Elia του Cactus Royal Resort & Spa
Ξενοδοχεία

Πιστοποίηση 'Κρητική Κουζίνα' για το εστιατόριο Elia του Cactus Royal Resort & Spa

Το σήμα 'Κρητική Κουζίνα' στοχεύει στην προστασία και ανάδειξη της κρητικής διατροφής και απονέμεται σε εστιατόρια που προσφέρουν κρητική κουζίνα και χρησιμοποιούν αποκλειστικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα.

Το Cactus Royal Resort & Spa που βρίσκεται στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης στηρίζει ενεργά την τοπική οικονομία αναδεικνύοντας και προωθώντας την τοπική ποιοτική κουζίνα και κρητική διατροφή και χρησιμοποιώντας αυθεντικά τοπικά προϊόντα. Για την προσπάθεια του αυτή πιστοποιήθηκε το εστιατόριο Elia με το σήμα Ποιότητας ‘Κρητική Κουζίνα‘ της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.
 
Το σήμα ‘Κρητική Κουζίνα‘ στοχεύει στην προστασία και ανάδειξη της κρητικής διατροφής και απονέμεται σε εστιατόρια που προσφέρουν κρητική κουζίνα και χρησιμοποιούν αποκλειστικά παρθένο κρητικό ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα. Αποτελεί αναγνωριστικό της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών εστίασης κρητικής κουζίνας και το Cactus Royal Resort & Spa βρίσκεται ανάμεσα στα πιστοποιημένα ξενοδοχεία.

 

 
Καθημερινά στο εστιατόριο Elia του Cactus Royal Resort & Spa παρασκευάζονται παραδοσιακές συνταγές με ντόπια υλικά, προσεκτικά διαλεγμένα με στόχο την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.
 
Το Cactus Royal Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024