Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤο Ι.Ι.Ε.Κ. Ηotelia στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον
Βιοποικιλότητα στο Περιβάλλον

Το Ι.Ι.Ε.Κ. Ηotelia στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον

To I.I.E.K. Hotelia, το μοναδικό ιδιωτικο ινστιτούτο της Μακεδονίας εξειδικευμένο σε σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων και μέλος της ξενοδοχειακής “οικογένειας” της P.A.P Corp., έλαβε για άλλη μια φορά μέρος στο 11ο […]

To I.I.E.K. Hotelia, το μοναδικό ιδιωτικο ινστιτούτο της Μακεδονίας εξειδικευμένο σε σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων και<...> μέλος της ξενοδοχειακής “οικογένειας” της P.A.P Corp., έλαβε για άλλη μια φορά μέρος στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον, που πραγματοποιήθηκε από την “Ελλάδα Καθαρή” στη Θεσσαλονίκη, στο Goethe Institute, στις 2 Μαρτίου 2010 και με θέμα “Βιοποικιλότητα στο Περιβάλλον”.

Ο μαθητής Δημήτριος Παπαδημητρίου, σπουδαστής του πρώτου έτους της ειδικότητας Ειδικός Εμπορίας Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων(Μάρκετιγκ) του Ι.Ι.Ε.Κ. Hotelia, παρουσίασε σε κοινό 180 μαθητών από διάφορα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού Θεσσαλονίκης, την εργασία του που επικεντρωνόταν στο επίκαιρο πρόβλημα των ημερών, “Βιοποικιλότητα στο Περιβάλλον”.

Η έμπρακτη συμμετοχή της Ηotelia σε οικολογικές δραστηριότητες και οργανώσεις ανήκει στα ιδρυτικά πιστεύω της Σχολής: να διδάξει δηλαδή και να επιμορφώσει τους φοιτητές ως προς την οικολογική συμπεριφορά που επιβάλλεται σε κάθε πολίτη και ειδικότερα στον επιτυχημένο εxecutive μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024