Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑπό 8 έως 11 Δεκεμβρίου το ExporamaShow

Από 8 έως 11 Δεκεμβρίου το ExporamaShow

Με απώτερο στόχο την άμεση επαφή εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά των events με τις εταιρίες που αναζητούν λύσεις για την επόμενη εκθεσιακή τους συμμετοχή ή την […]

Με απώτερο στόχο την άμεση επαφή εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά των events με τις εταιρίες που αναζητούν λύσεις για την επόμενη εκθεσιακή τους συμμετοχή ή την επόμενη επιχειρηματική τους εκδήλωση, ανοίγει<...> προσεχώς τις πύλες του στους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς το ExporamaShow. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση διοργανώνεται από 8 έως 11 Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση είναι διετής και αποτελείται από δύο παράλληλους κύκλους, τον εκθεσιακό και το σεμιναριακό, ενώ ενισχύεται από ένα σημαντικό πρόγραμμα φιλοξενούμενων επισκεπτών-αγοραστών.

Το ExporamaShow διοργανώνεται από την ΟΣΤΡΑΚΟ ΑΕ – Exporama CrossMedia και υποστηρίζεται από σημαντικούς διεθνείς και ελληνικούς φορείς του κλάδου (IFES, IAEM, EFAPCO, MPI, EDPA, ΔΕΘ ΑΕ, ΣΕΟΕΣ, HAPCO και ΕΙΜ).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024