Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντικές επαφές και πρωτότυπες ιδέες στη γιορτή των εκθέσεων και των events
ExporamaShow 2008

Σημαντικές επαφές και πρωτότυπες ιδέες στη γιορτή των εκθέσεων και των events

Με τη φιλοδοξία να κάνει πράξη το σύνθημά του “All About Event Marketing” πραγματοποιήθηκε από 6 έως 9 Δεκεμβρίου 2008, στις εγκαταστάσεις του Helexpo Palace, το ExporamaShow 2008, η έκθεση […]

Με τη φιλοδοξία να κάνει πράξη το σύνθημά του “All About Event Marketing” πραγματοποιήθηκε από 6 έως 9 Δεκεμβρίου<...> 2008, στις εγκαταστάσεις του Helexpo Palace, το ExporamaShow 2008, η έκθεση για τις εκθέσεις, τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις εταιρικής επικοινωνίας.

Αν και η χρονική συγκυρία που διοργανώθηκε η έκθεση ήταν ιδιαίτερα δυσμενής, το ExporamaShow 2008 ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της διεθνούς εκθεσιακής και συνεδριακής αγοράς και αποτελώντας σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ sellers και buyers, προμηθευτών και event managers.

Με την οργανωτική σφραγίδα της εταιρείας Exporama Crossmedia και τη χορηγική υποστήριξη των εταιρειών Helexpo, Vision, Exposystem Και Octapus, η διετής έκθεση φιλοξένησε 140 εκθέτες – προμηθευτές της βιομηχανίας των Meetings: οργανωτές εκθέσεων, συνεδρίων και events, venues, ξενοδοχεία με συνεδριακές εγκαταστάσεις, κατασκευαστές περιπτέρων, εταιρείες οπτικοακουστικής και τεχνολογικής υποστήριξης, εταιρείες μαζικής εστίασης, ΜΜΕ, ενώσεις και οργανισμούς του κλάδου.

Η πλειονότητα των εκθετών στο ExporamaShow 2008 ήταν μεγάλες ελληνικές εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο των events, ωστόσο δεν έλειψε και η ξένη παρουσία στην έκθεση, με σημαντικές διεθνείς συμμετοχές από Τουρκία, Σερβία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Κύπρο.

Παρά τις αναταραχές που ξεκίνησαν «μαζί» με το ExporamaShow σε Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, τις πύλες του Helexpo Palace πέρασαν περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες – επαγγελματίες από ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής ζωής, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τις προτάσεις των εκθετών σε νέα προϊόντα, νέες υπηρεσίες και πρωτότυπες ιδέες για αποτελεσματικό face-to-face marketing.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η εταιρεία Exporama Crossmedia προσκάλεσε και φιλοξένησε πλήρως στην Αθήνα 55 buyers από τη διεθνή σκηνή των εκθέσεων, των συνεδρίων και των events, οι οποίοι πραγματοποίησαν περισσότερες από 1.100 προκαθορισμένες συναντήσεις με τις εκθέτριες εταιρείες. Οι VIP & Hosted Visitors του ExporamaShow κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα αγορών από ολόκληρο τον κόσμο – Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Βουλγαρία, Τουρκία, Τσεχία, Ινδία, Ταϊλάνδη, Χονγκ Κονγκ, ΗΠΑ και Λατινική Αμερική.

Τα διαδραστικά σεμινάρια του ExporamaShow 2008 πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με το εκθεσιακό μέρος, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εντός του εκθεσιακού χώρου. Για άλλη μια φορά κατάφεραν να εντυπωσιάσουν, τόσο με τα πολύ γνωστά ονόματα των ομιλητών – Ελλήνων και ξένων – όσο και με τη θεματολογία που δεν άφησε κανέναν «παραπονεμένο»: Exhibition Marketing – Επιτυχής Συμμετοχή στις Εκθέσεις, Συμβουλές για Αποτελεσματικές Πωλήσεις στον Εκθεσιακό Χώρο, Εκθεσιακή Αρχιτεκτονική, Mega Events, Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Αρχιτεκτονική των Meetings κ.ά.

Όμως το ExporamaShow δεν ήταν μόνο αυτό. Ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα πλαισίωσε την έκθεση, με παράλληλα events που ενθουσίασαν το κοινό. Χορός, ζωντανή μουσική και τραγούδι από γνωστούς καλλιτέχνες, ζογκλέρ και ακροβάτες, χορηγία της Magic Happens, κλήρωση με πολλά και εντυπωσιακά δώρα… ενώ κάθε μέρα, η έκθεση «έκλεινε» με Latin Happy Hour, ένα πάρτι για όλους, σε λάτιν ρυθμούς που διοργάνωσε το περιοδικό SOL LATINO.

Για άλλη μια χρονιά, το ExporamaShow 2008 είχε τη στήριξη σημαντικών ξένων και ελληνικών φορέων – ενώσεων και οργανισμών: η IFES, η IAEE, η MPI, η EFAPCO, ο HAPCO, η Helexpo και η ΔΕΘ συνεργάστηκαν στενά με τους οργανωτές της έκθεσης, εξασφαλίζοντας την επιτυχία του εγχειρήματος.

Επίσης, σημαντική ήταν η υποστήριξη των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία συνέβαλαν ενεργά στη διαφημιστική εκστρατεία και προβολή του ExporamaShow.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024