Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΓια πρώτη φορά η Ελλάδα στην Lisbon Travel Market

Για πρώτη φορά η Ελλάδα στην Lisbon Travel Market

Η 17η έκθεση της Λισσαβόνας με την ονομασία BTL – Lisbon Travel Market, που ανοίγει τις πόρτες της σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2006, φιλοξενεί για πρώτη φορά 40 νέες χώρες μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα

Η 17η έκθεση της Λισσαβόνας με την ονομασία BTL – Lisbon Travel Market, που ανοίγει τις πόρτες της σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2006, φιλοξενεί για πρώτη φορά 40 νέες χώρες μεταξύ των οποίων<...>είναι και η Ελλάδα. Ακόμα, συμμετοχή έχουν δηλώσει οι επίσημοι Οργανισμοί Τουρισμού της Αγκόλας και της Τσεχίας, ενώ η Αυστραλία, η Δανία, οι Η.Π.Α. και η Ιαπωνία θα έχουν αντιπροσώπευση στην έκθεση μέσω τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων.

Για ακόμα μια χρονιά η Ισπανία και η Βραζιλία είναι οι χώρες με τον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο. Η μεν Βραζιλία έχει εξασφαλίσει τον ίδιο εκθεσιακό χώρο με αυτόν του 2004, όπου θα υπάρχουν αντιπροσωπεύσεις 52 εταιριών της και η δε Ισπανία έχει αυξήσει τον αριθμό των εκθετών της, περιλαμβάνοντας δύο ακόμη για τις περιοχές Caceres και Badajoz.

Η Ταϊλάνδη, η Ινδία και η Σρι Λάνκα θα συμμετάσχουν επίσης στην BTL, επικεντρώνοντας τις προσπάθειες τους στην ανάδειξη του τουριστικού τους προϊόντος μετά από τις καταστροφικές συνέπειες της 26ης Δεκεμβρίου 2004.

Παράλληλα με την έκθεση έχουν προγραμματιστεί και πολλές εκδηλώσεις, ενώ επιτυχία σημειώνει ήδη η πρωτοβουλία Destination Portugal, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να προσελκύσει στην έκθεση τουριστικούς φορείς εκτός Πορτογαλίας. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 62 επαγγελματίες του χώρου από αγορές όπως της Ελλάδας, της Γερμανίας, των Η.Π.Α., της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Ιαπωνίας, της Νορβηγίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ρωσίας.

Οι προσκεκλημένες χώρες που στην πλειονότητα τους απάντησαν θετικά, θα συναντηθούν με εταιρίες από την Πορτογαλία, οι οποίες επιθυμούν να αναδείξουν τα προϊόντα τους, κατά την διάρκεια των δύο πρώτων ημερών της έκθεσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024